Οι τούρκοι σκούζουν για τις παραβιάσεις των Ρώσων αλλά για την δική τους τσιμουδιά... Πάνω από το Μακρονήσι πέταξαν τουρκικά μαχητικά ανάμεσα σε δεκάδες άλλες παραβιάσειςΈντονη η τουρκική δραστηριότητα σήμερα πάνω από το Αιγαίο την ώρα που οι ΕΔ ήταν σε πλήρη ανάπτυξη εξαιτίας της διακλαδικής άσκησης Παρμενίων που διεξάγεται στο Αιγαίο με επίκεντρο τη νήσο Χίο.

Πιο συγκεκριμένα τρεις σχηματισμοί από 6, 2 και 2 μαχητικά F-16 και F-4E καθώς και τρία CN-235 και 1 ελικόπτερο πραγματοποίησαν 39 παραβιάσεις του Εθνικού εναέριου χώρου 10 παραβάσεις του FIR Αθηνών. Δύο από τα τουρκικά μαχητικά όμως στη συνέχεια στις 10:46 πραγματοποίησαν υπέρπτηση σε ύψος 27.000 ποδών πάνω από τις νησίδες Ανθρωποφάγοι και Μακρονήσι πριν αποχωρήσουν από τον ΕΕΧ. Εμπλοκές με μαχητικά της ΠΑ που απογειώθηκαν για να τα αναχαιτίσουν δεν σημειώθηκαν.

Ενώ αρχικά είχε ανακοινωθεί πως ο τουρκικός σχηματισμός είχε πετάξει στα 27.000 πόδια (9.000 μέτρα) πάνω απο τα δύο ελληνικά νησιά στη συνέχεια και με διορθωτική διευκρίνιση έγινε γνωστό ότι το ύψος ήταν 2.700 πόδια (900 μέτρα) και όχι 27.000...

Ο Κέρρυ πριν δυο μέρες, υπερασπιζόμενος τα αγαπημένα παιδιά της Αμερικής, έλεγε, ότι οι Τούρκοι έχουν κάθε δικαίωμα να καταρρίψουν τα (Ρώσικα) αεροπλάνα που παραβιάζουν τον εναέριο χώρο της Τουρκίας.

Ιδού! 

Ας επικαλεστούμε κι εμείς τα λόγια του Κέρρυ και ας ρίξουμε έστω ένα τούρκικο αεροπλάνο που θα προσβάλλει μια ανεξάρτητη και ελεύθερη χώρα, όπως κάνουν καθημερινά οι τούρκοι, κοστίζοντας στην Ελλάδα εκτός από απαξίωση και ανθρώπινες ζωές Ελλήνων αεροπόρων. 
Αλλά ποιος θα το κάνει; Ο Τσίπρας, ή ο Καμμένος; Αυτά, μόνον η εθνική κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής είναι ικανή να τα σταματήσει αμέσως!
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :