Πάει ο μήνας του μέλιτος Τσίπρα - Μπαλασόπουλου της ΠΟΕ - ΟΤΑ! Τώρα, έχει μηχανοκίνητες διαμαρτυρίες λόγω μνημονίου!!!


Ένας - ένας οι σύντροφοι του Σύριζα αντιλαμβάνονται το σκληρό μνημονιακό πρόσωπο του Μr Tsipras. Ένας ένας οι παλιοί φίλοι, που έκαναν πρωθυπουργό τον Τσίπρα, νοιώθουν πάνω τους τις συνέπειες και βγαίνουν στον αγώνα. 


Έτσι και οι παλιές φιλίες Τσίπρα - Μπαλασόπουλου, τώρα χάνονται και τις θέση τους παίρνουν οι κινητοποιήσεις εξαιτίας της κατάργησης των βαρέων ενσήμων στους εργαζόμενους των ΟΤΑ, που προβλέπουν τα προαπαιτούμενα του νέου μνημονίου.

«Κάποιοι αδυνατούν να αντιληφθούν τις καθημερινές συνθήκες εργασίας όσων εργάζονται στις υπηρεσίες καθαριότητας των Δήμων και σχεδιάζουν να τους συνταξιοδοτήσουν στα 67 έτη όταν πολλοί από αυτούς αδυνατούν να φτάσουν ακόμα και το 60ο έτος της ηλικίας. Σε όσους εμπνεύστηκαν, εισηγήθηκαν, πρότειναν ή επεξεργάζονται τέτοια ενδεχόμενα επισημαίνουμε τα εξής:

– Η αυτονόητη ένταξη των εργαζομένων στην Καθαριότητα στην κατηγορία των Βαρέων και Ανθυγιεινών επαγγελμάτων με τη διάταξη του Ν.3660/2008 ήταν αποτέλεσμα σκληρών πολυετών αγώνων για τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

– Οι εργαζόμενοι που εντάχθηκαν στην ανωτέρω διάταξη πληρώνουν ακόμη και σήμερα αναδρομικά το επασφάλιστρο για την αναγνώριση των ετών εργασίας στο καθεστώς αυτό ενώ συνεχίζουν να πληρώνουν και σήμερα αυξημένο επασφάλιστρο για την ένταξή τους στα Β.Α.Ε.

– Κανείς εργαζόμενος δεν θα συναινέσει στην πλήρη εξαθλίωσή του, στην κατάργηση κάθε εργασιακού δικαιώματος που μετά από 5χρόνια σκληρής νεοφιλελεύθερης πολιτικής έχει απομείνει όρθιο.

Προειδοποιούμε όλους τους εμπλεκόμενους πως πάλι κάποιοι σχεδιάζουν χωρίς τους εργαζόμενους. Οποιαδήποτε σκέψη ή ενέργεια προς αυτή την κατεύθυνση θα αποτελέσει για τους εργαζόμενους την αιτία σκληρών πολύμορφων κινητοποιήσεων» αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ.


Στηρίξτε την Χρυσή Αυγή όλοι οι εργαζόμενοι... Αδειάστε τα πολιτικά παιχνίδια του Μπαλασόπουλου και των γύρω του. Απαγκιστρωθείτε από εκείνους που χρησιμοποιούν τον αγώνα σας για ίδιον όφελος. ΜΟΝΟ η Χρυσή Αυγή μπορεί να υπερασπιστεί το δίκαιο σας γιατί μόνο αυτοί υπερασπίζονται το δίκιο των εργαζομένων...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :