Το παρακράτος του Σύριζα, δημιουργεί αντισυγκεντρώσεις και τρομοκρατία, προσπαθώντας να παρενοχλήσει την νόμιμη, ειρηνική, δημοκρατική έκφραση της Χρυσής Αυγής


Σε «κόκκινο» συναγερμό βρίσκεται η αστυνομία, για το φόβο επεισοδίων, εξαιτίας αντισυγκέντρωσης των αναρχοκομμουνιστών μπαχαλάκηδων, απέναντι σε νόμιμη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Χρυσής Αυγής, που έχει εξαγγελθεί εδώ και μέρες, κατά της τρομοκρατίας.

Έξω από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση έχει προγραμματιστεί να γίνει αντισυγκέντρωση αναρχικών στις 12, ενώ μία ώρα αργότερα θα κάνει συγκέντρωση εκεί η Χρυσή Αυγή.

Εξαιτίας αυτού έχουν ληφθεί έκτακτα μέτρα, τόσο έξω από τη ΓΑΔΑ, όσο και στη γύρω περιοχή, ώστε η αστυνομία να προλάβει τυχόν έκτροπα.

Θυμίζουμε πως οι αντισυγκεντρώσεις παρεμπόδισης ενός νόμιμου πολιτικού κόμματος, στην διοργάνωση μιας προεκλογικής ομιλίας ή εκδήλωσης είναι φαινόμενο, δυστυχώς, των τελευταίων χρόνων και προγραμματίζεται, οργανώνεται και εξελίσσεται με τις ευλογίες της Πολιτείας και φυσικά συμβαίνει μόνο κατά τη διάρκεια των συγκεντρώσεων, ομιλιών και εκδηλώσεων της Χρυσής Αυγής, όπου συμμορίες ακροαριστερών αληταράδων, προβαίνουν σε μια ευρεία (γιατί στενή δεν τους παίρνει) περιμετρική πολιορκία αποκλείοντας τους δρόμους πρόσβασης στο χώρο της εκδήλωσης, καθώς και τα Μέσα Συγκοινωνίας και δεν διστάζουν να επιτεθούν σε διερχόμενους περαστικούς με κριτήριο τα χρωματικές ενδυματολογικές τους επιλογές.

Αν δε η ινδική κάνναβη εκείνης της ημέρας είναι καλής ποιότητας και «ανέβουν» μπορεί να αρχίσουν να πυρπολούν καταστήματα και σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Υ.Γ. Ελπίζουμε η αντισυγκέντρωση των αναρχοκομμουνιστών, να μην δώσει βήμα στο οργανωμένο κράτος και στην Αστυνομία να προβοκάρει τη νόμιμη, ειρηνική, πολιτική δράση του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής... 

Οψόμεθα..!
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :