Η Ομοσπονδία Λιμένων Ελλάδος, ( ΟΜ.Υ.Λ.Ε.) έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας προς τους Αρχηγούς των Κομμάτων εκτός του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής!


Επιστολή διαμαρτυρίας Νικολάου Σκαντζού, συνταξιούχου υπαλλήλου Ο.Λ.Π.
Προς: την Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμένων Ελλάδος
Κοινοποίηση: Ένωση Συνταξιούχων Υπαλλήλων Ο.Λ.Π.

Κύριοι,
Στις αρχές Οκτωβρίου έλαβα ταχυδρομικά το τεύχος 74 της Εφημερίδας "ο Συνταξιούχος"
(περιόδου Ιουλίου-Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2015), την οποία εκδίδει, συντακτική επιτροπή της Ενώσεως Συνταξιούχων Υπαλλήλων Ο.Λ.Π.

Στην πρώτη σελίδα της εν λόγω εφημερίδας δημοσιεύεται ανοικτή επιστολή της ΟΜ.Υ.Λ.Ε
για τη μη αποκρατικοποίηση ΟΛΠ-ΟΛΘ (με ημερομηνία 14/9/2014) η οποία απευθύνεται ονομαστικά, προς τους Αρχηγούς των Κομμάτων του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Με έκπληξη διαπίστωσα ότι η εν λόγω επιστολή, απευθύνεται σε επτά Αρχηγούς Κομμάτων, ενώ όπως γνωρίζουμε όλοι, τα κόμματα του Ελληνικού Κοινοβουλίου καθώς και οι Αρχηγοί τους, είναι: οκτώ.
Παραλείψατε δηλαδή, να στείλετε την επιστολή στον Αρχηγό του τρίτου σε δύναμη κόμματος του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Αυτός είναι ο Κύριος Νικόλαος Μιχαλολιάκος και το κόμμα του είναι ο Λαϊκός Σύδεσμος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, το οποίο μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, εκπροσωπεί, εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας.

Θέλω να ελπίζω, ότι η παράλειψη αυτή, δεν έγινε σκόπιμα από μέρους σας και ότι πιθανόν να ευθύνεται γι'αυτό, ο " δαίμων" του Τυπογραφείου. Δεν μπορώ να διανοηθώ την πιθανότητα, κάποιοι συμπατριώτες μου και συνάδελφοί μου να αγνοούν ή να αδιαφορούν σκόπιμα, για το ιερό δικαίωμα της επιλογής των Ελλήνων ψηφοφόρων και να γίνονται με τον τρόπο τους, κήρυκες διχασμού, σε κρίσιμους καιρούς, για την Πατρίδα μας.

Την πραγματική αιτία της μη αποστολής, της εν λόγω επιστολής, προς τον Αρχηγό του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κύριο Νικόλαο Μχαλολιάκο, ελπίζω να την πληροφορηθώ, μέσα από την απάντηση την οποία επιθυμώ να λάβω από μέρους σας.

Την παρούσα συνέταξα και σας αποστέλλω έχοντας έννομο συμφέρον, σαν Έλληνας Πολίτης, σαν συνταξιούχος Ο.Λ.Π. και σαν πολιτευτής Αρκαδίας με τον Λαϊκό Σύνδεσμο ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Αναμένοντας την απάντησή σας.

Υ.Γ. 1.Παρακαλώ αν είναι δυνατόν, η απάντηση που θα λάβω να είναι αποτέλεσμα γνώμης της πλειοψηφίας του Δ.Σ. της ΟΜ.Υ.Λ.Ε. Υ.Γ.

2.Παρακαλείται η Ένωση Συνταξιούχων Υπαλλήλων Ο.Λ.Π. προς την οποία κοινοποιείται η παρούσα, να την δημοσιεύσει, στο επόμενο φύλλο του "Συνταξιούχου", για λόγους δεοντολογίας.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :