Η αγάπη του Ισλάμ οδήγησε τον πατέρα μιας κοπέλας να την δείρει μέχρι θανάτου επειδή της έπεσε η μαντίλα! Αυτή την κουλτούρα φέρνουν στις αποσκευές τους οι λαθρομετανάστες


Σοκ έχει προκαλέσει στην Ινδία, η υπόθεση του Jafar Hussain, που συνελήφθη από στην πόλη Bareilly, στο κρατίδιο Uttar Pradesh, για τον θάνατο της τετράχρονης κόρης του.

Ο Jafar Hussain έδειρε μέχρι θανάτου, επειδή κατά την διάρκεια του μεσημεριανού φαγητού, έπεσε η μαντίλα από το κεφάλι της.

Ο άνδρας είναι φανατικά θρησκευόμενος ισλαμιστής και έχει εμμονή με την παραδοσιακή μαντίλα dupatta, κατέθεσαν στην αστυνομία οι γείτονες.

Σύμφωνα με τον Brijesh Srivastava, εκπρόσωπο της τοπικής αστυνομίας, ο άνδρας έχει συλληφθεί και ανακρίνεται για το τραγικό περιστατικό και η σορός του άτυχου κοριτσιού έχει σταλεί για νεκροψία.

Η ινδική εφημερίδα «Hindustan Times» αναφέρει, ότι, ενώ η οικογένεια έτρωγε το μεσημεριανό γεύμα, η μαντίλα έπεσε από το κεφάλι της τετράχρονης, χωρίς εκείνη να το αντιληφθεί.

Ο πατέρας της άρχισε να την χτυπά με μανία και επανειλημμένα την πετούσε στο δάπεδο.

Η σύζυγός του προσπάθησε να τον εμποδίσει, αλλά εκείνος χτύπησε και την ίδια και στην συνέχεια της πρότεινε να θάψουν το παιδί τους στο εσωτερικό του σπιτιού, κάτι που η μητέρα του άτυχου παιδιού αρνήθηκε.

Τζάμπα μάγκες οι Ισλαμιστές... 
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :