Απίστευτη δύναμη πυρός συγκεντρώνει η Ρωσία στην ΣυρίαΜεγάλη συγκέντρωση ναυτικών δυνάμεων, με 100 πλοία να βρίσκονται ανοιχτά της Συρίας ή να έχουν δέσει στα λιμανια της Tartus και της Lazkiye, υπάρχει από την πλευρά των Ρώσων με τις πληροφορίες να μιλούν για ένα μεγάλο και γενικευμένο χτύπημα κατά των τζιχαντιστών στις πόλεις της Συρίας.
Σύμφωμα με τις ίδιες πηγές, οι Ρώσοι έχουν με τα αεροσκάφη και τα drones εντοπίσει πολλά από τα κρησφύγετα των τζιχαντιστών, όπως και αποθήκες στις οποίες κρύβουν όπλα και πυρομαχικά και ετοιμάζονται για γενικευμένες επιθέσεις προκειμένου να καταφέρουν ένα δυνατό πλήγμα στον ISIS.
Τις πληροφορίες αυτές μεταδίδουν και τουρκικά ΜΜΕ, αφού τα ρωσικά πλοία περνούν από τα Στενά του Βοσπόρου και οι Τούρκοι καταγράφουν την πορεία τους. Τα περισσότερα από αυτά είναι φορτωμένα με όπλα, τα οποία καλύπτουν με δίκτυα παραλλαγής.
Όπως μεταφέρουν λοιπόν τουρκικά μέσα ενημέρωσης περίπου 100 πλοία, πολεμικά, φορτηγά, κατασκοπευτικά και εμπορικά, μετέφεραν στρατό, πολεμοφόδια, υλικό για την δημιουργία μεγάλης ρωσικής βάσης στην Συρία και άλλα. Πολλά από αυτά τα πλοία, κυρίως φορτηγά, ακολουθούν την διαδρομή Μαύρης Θάλασσας προς το λιμάνι της Ρουμανίας την Κωστάντζα και στην συνέχεια περνούν τα Στενά με κατεύθυνση τη Συρία.
Αυτό είναι το ένα δρομολόγιο. Το άλλο έχει να κάνει με τα ρωσικά πλοία που έρχονται από τα λιμάνια του Λιβάνου ή της Αιγύπτου δυο χώρες που έχουν συνταχτεί στο στρατόπεδο των υποστηρικτών της ρωσικής επέμβασης στην Συρία και υποστηρίζουν την κυβέρνηση και το στρατό του Μπασάρ άλ Άσαντ με οπλικά συστήματα.
Τα περισσότερα πλοία βρίσκονται στη ναυτική βάση της Tartus που οι Ρώσοι έχουν αναβαθμίσει σημαντικά ή ανοιχτά αυτής και πολλά άλλα, εκτιμάται περί τα 34 πλοία έπιασαν στο άλλο μεγάλο λιμάνι της Συρίας στην Μεσόγειο, την Lazkiye.
Εκτός από πολεμικό υλικό οι Ρώσοι μεταφέρουν και είδη πρώτης ανάγκης για να ανακουφίσουν τον δοκιμαζόμενο από τους δολοφόνους Τζιχαντιστές συριακό λαό.
Όλα αυτές οι κινήσεις από την πλευρά της Ρωσίας δείχνουν προετοιμασίες μεγάλης επιχείρησης από στεριά, αέρα και θάλασσα κατά των τζιχαντιστών, καθώς η Μόσχα δεν είναι διατεθειμένη να την πατήσει όπως οι ΗΠΑ με το Αφγανιστάν και να εγκλωβιστεί σε στη Συρία επί μακρών.
Αν και βεβαίως όλα τα στοιχεία δείχνουν πώς η Ρωσία πήγε στη Συρία για να μείνει και να προωθήσει τα συμφέροντα της στη Μέση Ανατολή.

NikolaiFilchenkov

Saratov

Yauza _ 2
 
SEZ_01
 
Otrakovski and Korolev
 
56_01
 
- See more at: http://www.defencenet.gr/defence/20151024/defencenet/%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%80%CE%BB%CE%B5%CF%83-%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%83/%CE%BC%CE%B5-100-%CF%80%CE%BB%CE%BF%CE%AF%CE%B1-%CE%BF%CE%B9-%CF%81%CF%8E%CF%83%CE%BF%CE%B9-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%86%CE%AD%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%8C%CF%80%CE%BB%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CF%86%CF%8C%CE%B4%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CF%83%CF%85%CF%81%CE%AF%CE%B1#sthash.si2plyAX.dpuf
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :