ΚΑΙ στην Ελβετία αύξησαν την δύναμη τους οι Εθνικιστές!


Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.


Το ένα χαστούκι μετά το άλλο δέχονται οι νεοταξίτες στην Ευρώπη που επιμένουν να φορτώνουν στις κοινωνίες των χωρών της Ευρώπης, το πρόβλημα των ... "προσφύγων και των μεταναστών". Ένα πρόβλημα που δεν υπάρχει και αν υπάρχει δεν είναι καν πρόβλημα της Ευρώπης αλλά της ΤΟΥΡΚΙΑΣ. Η ίδια το μεθοδεύει, η ίδια το καλλιεργεί και το διοχετεύει, η ίδια το δημιουργεί με πολλούς και διάφορους τρόπους σε συνεργασία με τους συμμάχους της, Αμερικανούς.

Μετά την Αυστρία, όπου πριν λίγες εβδομάδες οι Εθνικιστές διπλασίασαν την δύναμη τους, (από 15 σε 31%) λόγω της παρουσίας των λαθρομεταναστών, σήμερα ήρθε η σειρά της Ελβετίας, όπου η εκεί εθνικιστική παράταξη της Ελβετίας (SVP/UDC) βγαίνει ενισχυμένη από τις βουλευτικές εκλογές της Κυριακής 18/10/2015  καταλαμβάνοντας το ένα τρίτο των εδρών του Εθνικού Συμβουλίου (κάτω σώματος του ομοσπονδιακού ελβετικού κοινοβουλίου) ακριβώς για τον ίδιο λόγο.

Το μήνυμα που άκουσε ο λαός, και ανταποκρίθηκε, απλό και απέριττο! «Στείλτε ένα μήνυμα κατά της κατάχρησης του ασύλου και της ανεξέλεγκτης μετανάστευσης!».

Έτσι, οι λαοί που αγαπούν και σέβονται τις πατρίδες τους, μέχρι να καταργήσουν οι κυβερνώντες τις εκλογικές αναμετρήσεις, θα στέλνουν τα μηνύματά τους, στην "γιορτή της δημοκρατίας" που είναι οι εκλογές!

Όλοι, εκτός από εμάς, στην Ελλάδα, που αφήσαμε να καταντήσουμε ο σκουπιδότοπος της Ευρώπης.
Που ανεχόμαστε την κ. Τασία και τον Σύριζα και την  σάπια πολιτική ενός επικίνδυνου κόμματος, που νομίζει πως κυβερνά, μόνο και μόνο επειδή το 48% των πολιτών δεν πήγε να ψηφίσει. Φυσικά δεν καταστρέφει την χώρα μόνο του! Έχει βοηθούς, όλα τα κόμματα ΠΛΗΝ της Χρυσής Αυγής!

Και όσοι κατηγορούν τους λαούς ως "ξενοφοβικούς", επειδή αρνούνται να υπηρετούν τα σχέδια της Τουρκίας και τα παιχνίδια με τους λαθρομετανάστες, τους απαντάμε πως οι ίδιοι είναι ομοφοβικοί προς τους λαούς, συγχέουν τον όρο "αλληλεγγύη" με την "ασυδοσία" και δεν καταλαβαίνουν την αγωνία των λαών.

Πότε θα καταλάβουν επιτέλους, πως οι λαθρομετανάστες ΔΕΝ είναι ευπρόσδεκτοι σε καμία χώρα στην Ευρώπη; 
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :