Παραποιούν την Ιστορία τα “ορφανά” του Στάλιν! Εξάλλου μόνο αυτό και να προδίδουν την Ελλάδα ξέρουν να κάνουν καλά

Αμετανόητοι στον βιασμό της Ιστορικής Αλήθειας και αθεράπευτα γελοίοι και κομπλεξικοί οι υπεύθυνοι της Καπιταλιστικής Κομματικής Επιχείρησης (ΚΚΕ) κάτω από τον τίτλο «Οι «φανς» του Μεταξά» γράφουν, ανάμεσα σ’ άλλα τα εξής: «Ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου , η Χρυσή Αυγή βρώμισε τα σχολεία με τρικάκια που έγραφαν ότι «Τα όχι θέλουν Μεταξάδες». Καθόλου παράξενο να εκθειάζουν οι φασίστες τον δικτάτορα που έστειλε στα μπουντρούμια και παρέδωσε στους κατακτητές εκείνους που πρωτοστάτησαν στη συνέχεια για την απελευθέρωση της χώρας, δηλαδή τους κομμουνιστές και άλλους πατριώτες αγωνιστές».

Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από τα «βλήματα» του ΚΚΕ και τα «φυτά της ΚΝΕ. Τους απογόνους, δηλαδή, εκείνων των προδοτών που «άδειασαν» τον Ζαχαριάδη και την πρώτη επιστολή του , επειδή αυτή καλούσε σε υπεράσπιση της Πατρίδας υπό την διεύθυνση της κυβέρνησης Μεταξά. Μόλις ήρθε η «φώτιση» από τον «πατερούλη» Στάλιν , ο πιστός του «σκύλος» Ζαχαριάδης έσπευσε να αναθεωρήσει και να ανατρέψει εξ ολοκλήρου το περιεχόμενο της πρώτης επιστολής.

Έγραψε άλλες δύο με κατάπτυστο περιεχόμενο , στις οποίες χαρακτήριζε τον πόλεμο στα Βορειοηπειρωτικά εδάφη ως κατακτητικό! Βλέπετε τότε ίσχυε το σύμφωνο Ρίμπεντροπ – Μολότωφ , οπότε η γραμμή του ΚΚΕ ήταν άλλη. Αυτά τα ολίγα για τους μαγαζάτορες του χρεοκοπημένου ιστορικά, ιδεολογικά και πολιτικά οικήματος του Περισσού, οι οποίοι λειτουργούν άριστα ως εξάρτημα της συστημικής μηχανής του «συνταγματικού τόξου».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Υ.Γ. Και κάτι επιπλέον για το ότι "ο Μεταξάς παρέδωσε στους κατακτητές εκείνους που πρωτοστάτησαν στη συνέχεια για την απελευθέρωση της χώρας". Ο Μεταξάς είχε δολοφονηθεί όταν η άμυνα της χώρας δεν άντεξε την πίεση τεσσάρων στρατών και τελικώς παραδόθηκε. Αυτό γιατί δεν προετοιμάζουν καν την προπαγάνδα τους.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :