Αφού ψήφισαν όσα λέει το μνημόνιο αναλυτικά, τώρα υποκριτικά κάνουν πως αρνούνται να εφαρμόσουν όσα λέει το μνημόνιο αναλυτικά


Πανικός παρατηρείται στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ για τα φορολογικά μέτρα του πολυνομοσχεδίου. Το πολυνομοσχέδιο έχει ήδη κατατεθεί στη Βουλή και ψηφίζεται την Πέμπτη, ενώ κατά πληροφορίες προωθούνται ορισμένες διορθώσεις προκειμένου να καλυφθούν οι βουλευτές της συγκυβέρνησης και να ψηφίσουν τα πρώτα μνημονιακά μέτρα.

Στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, οι βουλευτές του κόμματος ενημερώθηκαν για το πολυνομοσχέδιο και διατυπώνουν απορίες, ενστάσεις αλλά και διαφωνίες.

Οι ενστάσεις εστιάζονται σε τέσσερα ζητήματα - τον ΕΝΦΙΑ, τις 100 δόσεις, τη φορολόγηση των ανείσπρακτων ενοικίων και το ύψος των προστίμων. Ουδείς ενδιαφέρεται για τους αγρότες, οι οποίοι είναι διαμελισμένοι, σύμφωνα με την θεωρία του διαίρει και βασίλευε, ενώ το συνδικαλιστικό τους όργανο κοιμίζει τους αγρότες απέναντι στα όσα δύσκολα έρχονται γι' αυτούς. 

Για τον ΕΝΦΙΑ, που δεν θα πλήρωνε ο Τσίπρας κάποτε, έγινε ξεκάθαρο στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν μπορεί να υπάρξει καμία αλλαγή.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :