Ξεκατινιάζονται στη ΝΔ καθημερινά! Τζιτζικώστας εναντίον Μεϊμαράκη, όλοι εναντίον όλων.


Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

Μπαράζ εμφανίσεων του Τζιτζικώστα, προφανώς κατόπιν υποδείξεων των επικοινωνιολόγων του. 
Σε ραδιοφωνικό σταθμό χθες, σε τηλεοπτικό σταθμό Mega εμβέλειας (αλλά όχι κύρους) σήμερα το πρωϊ, καταγγέλοντας τα ίδια ακριβώς πράγματα.

Για όσα συνέβησαν στην Μαδρίτη στη σύνοδο του ΕΛΚ, που έγινε την προηγούμενη βδομάδα, κατηγορώντας ευθέως τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη ότι δεν κάνει πράξη όσα λέει για την ενότητα του κόμματος.

«Υπήρξε μια αστοχία από τη ΝΔ» είπε ο κ. Τζιτζικώστας, αναφερόμενος στα όσα συνέβησαν στη Μαδρίτη και συνέχισε: «Ο κ. Μεϊμαράκης μιλάει για ενότητα. Μάλιστα… Την κάνει, όμως, στην πράξη; Δεν το βλέπω! Μας έκανε μια προσχηματική πρόσκληση. Αρκεί να σας πω ότι δεν βγήκε ούτε μία οικογενειακή φωτογραφία της αποστολής της Ν.Δ. στο ΕΛΚ».

Η είδηση είναι πως ο Τζιτζικώστας θεωρεί πως στη ΝΔ που τα μπινελίκια πάνε σύννεφο, είναι είναι οικογένεια. Εμείς νομίζαμε πως οικογένεια στη ΝΔ είναι οι Μητσοτάκηδες, οι Καραμανλήδες και μερικοί άλλοι που η ιδιότητα του σωτήρα της χώρας, πάει από το μπαμπά στο παιδί... 

Από εκεί και μετά, εντάξει, η Χρυσή Αυγή, είναι τρίτη... Συνειδητοποιημένο αυτό. Για μια τετραετία (μέχρι την Άνοιξη δηλαδή) δεν αλλάζει αυτό.

Αν αυτοί οι 4 που διεκδικούν την ηγεσία της ΝΔ είναι ό,τι καλύτερο διαθέτουν απέναντι στην κομμουνιστική λαίλαπα των αναρχοάπλυτων συριζαίων, πάει η Ελλάδα χαμένη...(Έτσι και αλλιώς χαμένη είναι δηλαδή τα τελευταία 40 χρόνια, αλλά όσο πάει γίνεται και χειρότερα...)

Υ.Γ. Προς Νεοδημοκράτες: Βγάλτε αυτόν τον Γεωργιάδη πρόεδρο στην ψοφοδεξιά να τελειώνουμε. Μας έχει πάρει τα αυτιά με τις τσιρίδες του, ενώ έχει εξαγγείλει πως ΑΝ εκλεγεί πρόεδρος της ψοφοδεξιάς, θα σταματήσει να εμφανίζεται δεξιά και αριστερά... 
Αν δε εκλεγεί θα μας "τιμωρήσει" εμφανιζόμενος... Γαμώτο...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :