Ποια Ευρώπη θέλετε;


Με εντολές της Ε.Ε. και με το προσκύνημα των ντόπιων, μετά την αγνόηση της ΑΝΤΙμνημονιακής ψήφου του ελληνικού λαού σε εκλογές και την εξαπάτηση μας με το δημοψήφισμα, ήρθε το πραξικόπημα στην Πορτογαλία, όπου ο πρόεδρος της χώρας έδωσε - ΠΑΝΤΑ κατ' εντολή της Ε.Ε. - εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στον πρώην πρωθυπουργό και αρχηγό του συντηρητικού κόμματος που ΔΕΝ έχει τη δυνατότητα πλειοψηφίας στη Βουλή, δείχνει το τι “δημοκρατία” επιθυμούν να επιβάλλουν οι Βρυξέλλες και το Βερολίνο στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Μετά το πορτογαλικό "πραξικόπημα" το μόρφωμα που λέγεται ΕΕ επιχειρεί με τάχιστους ρυθμούς να μετατραπεί στο απόλυτο ολοκληρωτικό καθεστώς. 

"Κάποιοι" στις Βρυξέλλες, θέλουν να πέσει και ο τελευταίος τοίχος, της όποιας δημοκρατίας διαθέτει η Ευρώπη, με τον παραμερισμό του Ευρωκοινοβουλίου, του μόνου "δημ(ι)οκρατικά" εκλεγμένου θεσμού στην ΕΕ, από τις διαδικασίες ολοκλήρωσης της ΟΝΕ και του Ευρώ καθώς δεν θα απαιτείται η σύμφωνη γνώμη των ευρωβουλευτών στη διαδικασία υιοθέτησης, των νομοθετικών πρωτοβουλιών της Κομισιόν...

Στην νεοταξική ευρώπη των τραπεζών και των τοκογλύφων, Ευρωπεολάγνοι όλων των χωρών ενωθείτε...!
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :