Εκτός από την Χρυσή Αυγή, μόνο μια γυναίκα δημιούργησε αντίσταση στα προαπαιτούμενα του μνημονίου! Επιτέλους, ένας πολίτης που δεν κοιμάται, αποβλακωμένος, από το σύνδρομο της Στοκχόλμης!

Αναρτούμε την είδηση, γιατί δεν εμείς δεν έχουμε κομματικές αγκυλώσεις. Δεν μας νοιάζει εαν η συγκεκριμένη γυναίκα, ξεγελασμένη ή όχι, ανήκει ή όχι σε κάποιο αριστερό κόμμα. 
Το συμφέρον της πατρίδας μας ενδιαφέρει! Και αυτό το συμφέρον, επέβαλε να βρίσκονται χιλιάδες έξω από την βουλή! Αλλά οι χιλιάδες, πάντα ξεκινούν από τον έναν που ένωσε την φωνή της με την φωνή της Χρυσής Αυγής, λέγοντας το αυτονόητο!

Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΨΗΦΙΣΕ Ο Χ Ι !!!

Την στιγμή που ο Πρωθυπουργός ανέβαζε "στροφές" στην ομιλία του λέγοντας προς τη ΝΔ: "Σας καταλαβαίνω ότι σας ενοχλούν αυτά όλα, αλλά θέλω να απαντήσω σε αυτή τη μομφή που μας απευθύνατε για τα μέτρα και την συμφωνία. Εμείς δώσαμε μια επτάμηνη μάχη στην διαπραγμάτευση και φτάσαμε στα άκρα. Και πήραμε πολλά σε όφελος του ελληνικού λαού. Πήραμε μια δύσκολη απόφαση, ήταν μια απόφαση συμβιβασμού. Δεν κοροϊδέψαμε κανέναν. Ο λαός ήξερε πριν τις εκλογές και όχι μετά την Συμφωνία και πήρε την απόφαση ποιος θα την διαχειριστεί. Ο λαός αποφάσισε…" εκείνη την στιγμή, μια γυναίκα που παρακολουθούσε την συνεδρίαση από τα θεωρεία της Βουλής ακούστηκε να φωνάζει:
"Ο ελληνικός λαός, ψήφισε ΟΧΙ…"..
Μια παρέμβαση που απαγορεύεται ρητά από τον ΚτΒ και προκάλεσε την άμεση κινητοποιήση της αστυνομικής φρουράς. Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, πάντως, χαμογελαστός, έδειξε ανοχή και συνεχίζοντας τον λόγο του, είπε: "Αφήστε, η Βουλή μας είναι το λίκνο της Δημοκρατίας. Και στο λίκνο της Δημοκρατίας μπορεί να υπάρχουν όλα… και αυτά…".

"Αυτά", όμως είναι η αλήθεια. Ο λαός είπε ΌΧΙ, και το ΌΧΙ, εσείς με δική σας ευθύνη το κάνατε ΝΑΙ σε μια μόλις νύχτα! Και σήμερα, βάφετε τα χέρια σας με αίμα... Με το αίμα των Ελλήνων
Το πως ψήφισε ο λαός, έχει να κάνει με τις ευθύνες του και εσείς με τις δικές σας!
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :