Όσο στη ΝΔ πλακώνονται μεταξύ τους για τις εσωκομματικές εκλογές, ο Σύριζα μοιράζει το Αιγαίο με τους Τούρκους! Ωραία "δεξιά - πατριωτική παράταξη" καπεταναίοι...


Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

Η ΝΔ είναι ένα φιλο-κυβερνητικό που συνεργάστηκε με το κατεστραμμένο ΠΑΣΟΚ για να εφαρμόσουν μαζί τα μνημόνια της συμφοράς μας και στήριξαν ακόμη και τα μνημόνια του Σύριζα.

Τώρα κάνουν εσωκομματικές εκλογές, επικεντρώνοντας όλη τους την ενέργεια εκεί, αδιαφορώντας για τα προβλήματα της χώρας, ζητώντας να αναδείξουν κάποιον μήπως και κάποτε μπορέσουν να κυβερνήσουν μια χώρα που είχε και έχει χρεοκοπήσει εξαιτίας τους...

Ο πυρήνας των παραδοσιακών δεξιών, βλέποντας αυτή την πορεία της ΝΔ έχει ήδη απομακρυνθεί από το κόμμα της Συγγρού βρίσκοντας στέγη στην Χρυσή Αυγή.

Όσοι Έλληνες "πατριώτες" έχετε απομείνει στο ψοφομάγαζο της Συγγρού, αυτή την "δεξιά - πατριωτική" παράταξη θέλετε στην χώρα μας; Της βρισιάς, των αλληλομηνύσεων και του άκρατου φασισμού, όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα θέλει ο πολλά βαρύς Μεϊμαράκης; 

Αυτό το αισχρό μόρφωμα που κρύβεται πίσω από τις "δημοκρατικές διαδικασίες";

"Ήταν λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι, όταν ο πρόεδρος της ΝΔ «εισέβαλε» στο γραφείο του πρώτου ορόφου της Συγγρού, όπου πραγματοποιούνταν μια ακόμη πολύωρη συνεδρίαση της ΚΕΦΕ. «Που είναι ο Αμπατζόγλου;» ρώτησε, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, μόλις άνοιξε με πάταγο την πόρτα. Και, μόλις εντόπισε τον εκπρόσωπο του, πρόσθεσε: «Πάμε να φύγουμε, Θόδωρε. Δεν θα μείνουμε εδώ να συμμετάσχουμε σε μια διαδικασία που εξευτελίζει τους Νεοδημοκράτες».
Στο ερώτημα παρισταμένων για το «τι εννοεί», ο κ. Μεϊμαράκης φέρεται να απάντησε, χρησιμοποιώντας βαρύτατες εκφράσεις, όπως «αρχ@δι», «μ@λάκ@», «μουν@πανο» κατά των κυρίων Παπαμιμίκου και Τσιμάρα...

Όλα έγιναν διότι οι τρεις αντίπαλοι υποψήφιοι απαιτούν να γίνει η εκλογική διαδικασία με 2-3 ευρώ, ενώ ο Β.Μεϊμαράκης θέλει ένα πολύ υψηλότερο αντίτιμο ελπίζοντας έτσι ότι θα εμποδίσει τους ψηφοφόρους των άλλων αντιπάλων του να πάνε να ψηφίσουν".

Αυτή είναι σήμερα η "πατριωτική" παράταξη της ΝΔ. Ένα συνονθύλευμα ψευτοεθνικισμού, κουτσαβακισμού, ψευτοπατριωτισμού και ψοφοδεξιών στοιχείων που αγωνίζονται για την κουτάλα της εξουσίας, που δεν διστάζουν να ψηφίσουν ακόμη και το αριστερό μνημόνιο, και αναζητούν αυτόν που θα μπορέσει να νικήσει τον Τσίπρα και θα διαλύσει την Χρυσή Αυγή που τους κλέβει την δόξα.

Κανείς γνήσιος πατριώτες, λοιπόν, δεν έχει θέση σε αυτή την ΝΔ που συνυπογράφει ή αφήνει ανενόχλητο τον Σύριζα να υπογράψει συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο με τους Τούρκους, ασχολούμενη με τις εσωκομματικές εκλογές της.

Σπίτι τους, παραδοσιακά είναι ο Εθνικισμός και η Χρυσή Αυγή!
Οι υπόλοιποι, διαπλεκόμενοι ψοφοδεξιοί που άφησαν και κατάργησαν την δεξιά παράταξη στην χώρα μας, χάρισμα τους η ΝΔ και όποιος ψοφοδεξιός ή ψευτοεθνικιστής αρχηγός τους προκύψει.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :