Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Οι Εθνικιστές θα έχουν τον πρώτο λόγο στο νέο πολιτικό τοπίο

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Οι Εθνικιστές θα έχουν τον πρώτο λόγο στο νέο πολιτικό τοπίο


Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήρθε για να μείνει είχα θέσει σαν τίτλο σε πρόσφατο άρθρο μου. Το αποτέλεσμα των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου του 2015 ήλθε να επιβεβαιώσει αυτόν τον ισχυρισμό.
Θυμίζουμε απλά για την ιστορία: Εκλογές για τον δήμο Αθηναίων το 2010, εθνικές εκλογές του Μαΐου του 2012 και του Ιουνίου του 2012, ευρωεκλογές, δημοτικές και περιφερειακές εκλογές του Μαΐου του 2014, εθνικές εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 και μάλιστα μέσα από την φυλακή όπως και το 2014, εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αντί να… εξαφανιστεί σαν “συγκυριακό φαινόμενο” έχει αναδειχθεί στην τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας.
Ας πάψουν, λοιπόν, οι βλακώδεις ισχυρισμοί για συγκυριακό φαινόμενο, για μία τυφλή ψήφο αγανακτήσεως και άλλα πολλά τα οποία λέγουν και γράφουν. Ο Εθνικισμός σαν πολιτική Ιδεολογία υπήρχε πάντοτε στην Ελλάδα και επιτέλους ήλθε η ώρα να εκφραστεί και εάν κατόρθωσαν να ανακόψουν την πορεία του με διώξεις και πολιτική τρομοκρατία, δεν κατόρθωσαν να τον λυγίσουν.
Ιδιαίτερα σημαντικό είναι το γεγονός, όπως προκύπτει από τις πολιτικές έρευνες και μετά από τις τελευταίες εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015, του χαρακτήρος της ψήφου υπέρ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ λαμβάνει ποσοστό σημαντικά μεγαλύτερο από το γενικό της ποσοστό στις νέες ηλικίες, ενώ λαμβάνει εξαιρετικά χαμηλό στις ηλικίες άνω των 65 ετών. Αυτό δείχνει καθαρά ότι το Κίνημά μας είναι η Ελλάδα που έρχεται!
Δεδομένος είναι επίσης ο λαϊκός χαρακτήρας της ψήφου στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Σημαντικά υψηλότερα ποσοστά έλαβε το Κίνημά μας στις λαϊκές περιοχές και τους δήμους τόσο της Β’ Αθηνών, όσο και της Β’ Πειραιώς καθώς και της Β’ Θεσσαλονίκης. Αντίθετα, εξαιρετικά χαμηλά στα πλούσια προάστεια όπως επί παραδείγματι είναι το Πανόραμα στην Θεσσαλονίκη ή η Εκάλη στην Αττική. Χαρακτήρα λαϊκό λοιπόν έχει η ψήφος στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και αυτό επιβεβαιώνεται και από το δεδομένο ότι πήρε τα μεγαλύτερά της ποσοστά στους αγρότες και τους ανέργους. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ένα γνήσιο λαϊκό Κίνημα και αυτό δείχνουν όλες οι πολιτικές έρευνες.
Ήδη στην χώρα μας αρχίζει να διαμορφώνεται ένα νέο πολιτικό τοπίο. Η νέα ήττα της Ν.Δ. και η σημαντική της διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ, παρ’ όλα τα εκούσια ή ακούσια λάθη των δημοσκόπων, αναιρεί κατ’ ουσίαν το μόνιμο επιχείρημα της Νέας Δημοκρατίας περί “χαμένης ψήφου”. Επιπλέον, δυο σημαντικά προβλήματα για το μέλλον του Ελληνικού Έθνους απειλούν την κοινωνία μας. Η πολιτική των μνημονίων που θα φέρει περισσότερη φτώχεια και η λαθρομετανάστευση, για την οποία δεν υπάρχει η πολιτική βούληση από το ένοχο πολιτικό κατεστημένο να την αντιμετωπίσει.
Οι ημέρες που έρχονται είναι δικές μας, αλλά χρειάζεται προσπάθεια σκληρή, χρειάζεται ταυτόχρονα η ορμή του Αχιλλέα και η ευφυΐα του Οδυσσέα για να γίνουμε περισσότερο δυνατοί.
Τίποτε δεν έρχεται από μόνο του τίποτε δεν χαρίζεται στον κόσμο αυτό. Πρέπει εμείς να το κερδίσουμε με την θέλησή μας, με τον αγώνα μας.
Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/n.-g.-michaloliakos-oi-ethnikistes-tha-echoun-ton-prwto-logo-sto-neo-politi#ixzz3nKpLRQGX
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :