Πλατεία Βικτωρίας - Οι κάτοικοι γιούχαραν τους αντιφασίστες: “Θέλουμε πίσω τις ζωές μας” - ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟΣε κατάσταση πανικού έχει βρεθεί το σύστημα μπροστά στην συνεχή άνοδο της Χρυσής Αυγής.
 Ενδεικτικό είναι ότι δεν πρόλαβε να κάνει τις δηλώσεις του ο Καμίνης και απευθείας βρέθηκαν λεωφορεία προκειμένου να εκκενώσουν την Πλατεία Βικτωρίας. Θυμίζουμε τις δηλώσεις Καμίνη:
«Το 6ο διαμέρισμα είναι το λίκνο της Χρυσής Αυγής, όλοι δουλεύουν για πάρτη της χωρίς εκείνη να κάνει τίποτα.Έτσι, κατευθείαν οι πολιτικάντηδες εκκένωσαν την πλατεία και μετέφεραν τους «πρόσφυγες» (στην πραγματικότητα Αφγανοί λαθρομετανάστες) στο Γαλάτσι και συγκεκριμένα στο κλειστό Γήπεδο της Λεωφόρου Βεϊκου.
Βεβαίως, πρόκειται για μία κίνηση που δεν πρόκειται να έχει κανέναν αντίκτυπο, διότι η μεταφορά 1000 – 2000 λαθρομεταναστών είναι μία σταγόνα εμπρός στον ωκεανό της λαθρομετανάστευσης που χτυπάει την Ελλάδα. Απλώς το πρόβλημα θα μεταφερθεί από την Πλατεία Βικτωρίας στο Γαλάτσι, γεγονός που αποδεικνύει ότι συντόμως ολόκληρη η Αθήνα θα πληγεί από το συγκεκριμένο πρόβλημα.
Πολλές φορές είχαμε πει ότι στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, οι κάτοικοι των προαστίων δεν θα πρέπει να νομίζουν ότι είναι «μακριά», αφού σύντομα θα χτυπήσει την πόρτα τους. Δυστυχώς επιβεβαιωνόμαστε πλήρως!
Οι κάτοικοι γιουχάρουν τους γραφικούς "αντιρατσιστές"


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/upo-ton-fobo-ths-chrushs-aughs-adeiazoun-aron-aron-thn-plateia-biktwrias#ixzz3nKo3WOkN
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :