Προσοχή στις μαϊμούδες apple όσο φθηνά και να είναιΧιλιάδες λαθρομετανάστες έχουν εισβάλλει στην Ελλάδα. Πολλοί από αυτούς έχουν υπερσύγχρονα κινητά στα χέρια τους αλλά και στις αποσκευές τους, εκπληρώνοντας το... "όνειρο του Έλληνα για ένα φθηνό iphone". Γιατί η πείνα, πείνα, αλλά το iphone - iphone! 

Έτσι, στην ελληνική αγορά άρχισαν πρόσφατα να κυκλοφορούν προϊόντα της Apple που αναφέρονται ως "ανακατασκευασμένα" από την ίδια την Apple («Refurbished by Apple»), τα οποία όμως δεν έχουν καμία σχέση με τα αυθεντικά προϊόντα της Apple. Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή της η iSquare, ο επίσημος διανομέας των προϊόντων της Apple σε Ελλάδα και Κύπρο.

H iSquare εφιστά την προσοχή των καταναλωτών και επισημαίνει το μεγάλο κίνδυνο εξαπάτησής τους, δεδομένου ότι τα προϊόντα αυτά, πολλές φορές, δεν περιέχουν όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ για την λειτουργία τους, όπως φορτιστή, ακουστικά, καλώδιο σύνδεσης με υπολογιστή, χρήσιμες πληροφορίες κλπ.

Επίσης, δεν καλύπτονται από εγγύηση της Apple. Έτσι, σε περίπτωση βλάβης, ο καταναλωτής δεν έχει την κάλυψη της Apple μέσω των εξουσιοδοτημένων από αυτήν συνεργείων.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :