Επαναπροώθηση! Η μόνη λύση για το μεταναστευτικό λένε τώρα οι Ευρωπαίοι υπουργοί! Όπως το έχει πει ήδη από την δεκαετία του '90 η Χρυσή ΑυγήΓράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

Μόλις δυσκολέψουν τα πράγματα, έρχονται όλοι και εγκαθίστανται στην λογική και στις θέσεις της Χρυσής Αυγής, για τις οποίες με θράσος όταν βρίσκονται εκτός προβλήματος, την κατηγορούν ως "ρατσιστικό" κόμμα. 

Σήμερα ένας - ένας οι υπουργοί των χωρών που υποδέχθηκαν το πρόβλημα των λαθρομεταναστών μιλούν ανοιχτά για ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΗΣΗ στις πατρίδες τους! Θέση που η Χρυσή Αυγή έχει καταθέσει εδώ και πολλά χρόνια γράφοντας χαρακτηριστικά: «Όπως βαδίζει σήμερα η Ελλάδα και με δεδομένο το σοβαρό δημογραφικό της πρόβλημα οδηγείται με ακρίβεια στην καταστροφή της εθνικής και φυλετικής της ταυτότητος. Η τραβηγμένη από τα μαλλιά νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών και το δικαίωμα ψήφου που πρόκειται να δώσουν σε αυτούς είναι βέβαιον ότι θα οδηγήσουν τους Έλληνες στο να είναι μειοψηφία μέσα στην ίδια τους την Πατρίδα. Εμείς από την πλευρά μας κάναμε το καθήκον μας. Φωνάξουμε με όσα μέσα διαθέταμε την Αλήθεια και απαντήσαμε στα ψευτοανθρωπιστικά αντιρατσιστικά ιδεολογήματά τους. Υπερασπιστήκαμε την εθνική ταυτότητα του λαού μας.» 


Ιδού: «Μπορούμε να δεχθούμε και να υποστηρίξουμε τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη προστασίας (σ.σ. τους πρόσφυγες) μόνο αν εκείνοι που δεν έχουν ανάγκη δεν έρχονται ή στέλνονται γρήγορα πίσω», εξήγησε ο γερμανός υπουργός Εσωτερικών Τομάς ντε Μεζιέρ.

«Οι επιστροφές είναι πάντα σκληρές, έτσι είναι, αλλά εκείνοι που δεν έχουν ανάγκη προστασίας πρέπει να εγκαταλείψουν την Ευρώπη», επέμεινε.

«Πρέπει να σπάσουμε τον δεσμό ανάμεσα στο να κάνουν το επικίνδυνο ταξίδι προς την Ευρώπη και το να μπορούν να μένουν στην Ευρώπη», υπερθεμάτισε από την πλευρά της η βρετανίδα υπουργός Εσωτερικών Τερέζα Μέι.

«Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Βρετανία επιχειρηματολογούσε πάντα υπέρ της επιστροφής των μεταναστών στις χώρες προέλευσής τους, αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να καταστείλουμε εκείνους που καταχρώνται το σύστημα ασύλου μας», ανέφερε.

Την ίδια ώρα, το Βερολίνο άνοιγε τις αγκάλες του στους "Σύρους πρόσφυγες" που φθάνουν κατά κύματα στην Ευρώπη –αναμένεται να φιλοξενήσει τουλάχιστον 800.000 αιτούντες άσυλο φέτος.

Υ.Γ.: Δειλή η κυβέρνηση Τσίπρα αρνείται να ακούσει την τοποθέτηση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Ν.Γ. Μιχαλολιάκου πως η συνθήκη του Δουβλίνο 2 είναι παρωχημένη, ξεπερασμένη και επικίνδυνη για την χώρα. Τώρα που την λέει το αφεντικό του, η Μέρκελ, μπορεί να γίνει κάτι; Η το προσκύνημα είναι τόσο μεγάλο που έχει προκαλέσει κώφωση; 
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :