Αριστεροθολοκουλτουριάρης - Συριζομούρης Θηβαίος: "Μια 5μελής οικογένεια μπορεί να φάει παξιμάδια και ελιά"Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

Έλεος πια! Αν δεν μπορούν να νοιώσουν τον κόσμο κάποιοι, καλύτερα να ασχοληθούν με ότι κάνουν καθημερινά καλύτερα και ας μην κάνουν δηλώσεις που τους εκθέτουν, εκμεταλλευόμενοι την τέχνη τους, προσβάλλοντας και διχάζοντας τον κόσμο αντί να τον ενώνουν και να τον εμψυχώνουν.

Ο Χρήστος Θηβαίος, ένας αριστεροθολοκουλτουριάρης τραγουδιστής, μίλησε μπροστά στη κάμερα τηλεοπτικής εκπομπής και σημείωσε ότι:"μια πενταμελής οικογένεια μπορεί να φάει πέντε παξιμάδια, τρεις ελιές και μια ντομάτα. Δεν είναι ανάγκη να τρώει αρνί κάθε μέρα. Μην τρελαθούμε". 

Υ.Γ.1: Προτείνουμε κι εμείς, στον μαγαζάτορα που θα τον βάλει να τραγουδήσει στο μαγαζί του, να τον πληρώσει με παξιμάδια και ελιές...Άντε και με ντομάτες!

Y.Γ.2: Ποτέ δεν ήμουν, και άποψη μου είναι πως ποτέ δεν πρέπει να είμαστε δογματικοί με την τέχνη η οποία κρίνεται έτσι και αλλιώς με υποκειμενικά κριτήρια. Εξάλλου τα τραγούδια, η μουσική, η ζωγραφική ο κινηματογράφος, το θέατρο, δεν είναι και δεν πρέπει να είναι πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης. Ο συγκεκριμένος, όμως, υπερβαίνει τα όρια του καλλιτέχνη και προσπαθεί να κερδίσει τα 15 λεπτά δημοσιότητας προκαλώντας, αλλά και να υπερασπιστεί το έργο μιας κυβέρνησης ανάλγητης, με μια επίσης ανάλγητη δήλωση.

Με την άκαιρη και άκυρη βαθιά πολιτική του δήλωση (που είναι συνέχεια της προηγούμενης, επίσης αναιδούς και προκλητικής δήλωσης πως "δουλειές υπάρχουν, οι νέοι δεν θέλουν να εργαστούν" ακυρώνει στην πράξη το όποιο έργο του, και κατατάσσεται στους παράφωνους και στους ατάλαντους του κλάδου.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :