Δώσε σκάνδαλα... Η Γερμανία πλήρωσε για το Μουντιάλ του 2006 καταγγέλει η FIFA!!!Σε μεγαλο - λαμόγια ολκής εξελίσσονται οι Γερμανοί "φίλοι" του κ. Τσίπρα και πριν του κ. Σαμαρά και πιο πριν του Παπανδρέου και του Βενιζέλου. Σήμερα το σκάνδαλο του Μουντιάλ, χθες το σκάνδαλο με τα ..."καθαρά"VW, προχθές και συνέχεια τα σκάνδαλα με την Siemens και πόσα ακόμη... Αυτοί λοιπόν τολμούν και κουνούν το δάχτυλο σε εμάς! Γιατί; Γιατί τους έχει παραδώσει τα ηνία της χώρας κάθε πρωθυπουργός που έχει περάσει από την διοίκηση της χώρας τα τελευταία 40 χρόνια!

Το γερμανικό «Spiegel» αποκαλύπτει ότι η Γερμανία «λάδωσε» για να πάρει την ανάθεση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2006. Όπως αναφέρει το περιοδικό, ο τότε CEO της ADIDAS, Ρομπέρ Λουίς-Ντρεϊφούς δημιούργησε ένα fund, στο οποίο συγκεντρώθηκε ένα ποσό που άγγιζε τα 10,3 εκατ. ελβετικά φράγκα.

Σύμφωνα λοιπόν με τη ίδια πηγή, τα χρήματα αυτά "δανείστηκαν" στη επιτροπή διεκδίκησης του Μουντιάλ, με σκοπό να εξαγοραστούν ψήφοι μελών της FIFA και η διοργάνωση να καταλήξει στη Γερμανία. Κάτι που τελικά συνέβη, με την ψηφοφορία να έχει το οριακό αποτέλεσμα 12-11.

Μάλιστα, στην επιτροπή διεκδίκησης ήταν και σημαντικά ονόματα του γερμανικού ποδοσφαίρου όπως ο Φραντς Μπεκενμπάουερ και ο νυν πρόεδρος της γερμανικής ομοσπονδίας, Βόλφγκανγκ Νιέρσμπαχ.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :