ΝΔ και Σύριζα ίδιοι και απαράλλαχτοι! Όπως τα είχε πει ο Βούτσης - Κάναμε χειρότερη αντιπρόταση από το email Χαρδούβελη!


Αυτή η ξεφτίλα,πάντως, δεν έχει ξαναγίνει. Πήγε ο Τσίπρας μόνος του το μνημόνιο για υπογραφή και του είπαν πάρ' το πίσω ρε και καν' το χειρότερο...

Και το έκανε! Και ακόμη προσπαθεί!

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι... "διαπραγματεύσεις" κυβέρνησης-δανειστών και με το χρόνο πια να κυλάει αντίστροφα, το πρωθυπουργικό επιτελείο βάζει μπροστά ένα πακέτο... "βελτιωτικών" προτάσεων στην κατεύθυνση για συμφωνία με τους Ευρωπαίους εταίρους.

Στόχος της Αθήνας είναι ο Αλέξης Τσίπρας να προσέλθει στην τριμερή συνάντηση που θα έχει την προσεχή Τετάρτη στις Βρυξέλλες με την χειρότερη αντιπρόταση ανά χείρας.

Επιπλέον, μετά τις αλλεπάλληλες επικοινωνίες του Έλληνα πρωθυπουργού με Γερμανίδα Καγκελάριο και τον Φρανσουά Ολάντ, η κυβέρνηση προσδοκά πια, "πολιτική λύση" που θα δώσει ώθηση στις "διαπραγματεύσεις".

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επεξεργασία της εν λόγω πρότασης δεν αποκλείεται να περιλαμβάνει αλλαγές στον χαμηλό και μεσαίο συντελεστή ΦΠΑ, καθώς και στο δημοσιονομικό κενό.

Τι λέγαμε πως ψιλοβρωμάει σύστημα Χότζα; Διέρρευσαν κατάργηση ΕΚΑΣ και 23% στο ρεύμα, οπότε αν αυτά αποσυρθούν θα έχουμε "επιτύχει" στην διαπραγμάτευση..... Κρατήστε το!

Κάτι ξέρει ο Βαγγέλης Βενιζέλος  για το Σ.Α.Ν.Ο (Σχέδιο Ανάπτυξης Νέας Οικονομίας).
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :