Ο Δήμαρχος Πατρέων τερμάτισε την μαρξιστική παράκρουση και θεωρεί την κοινοβουλευτική δράση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής: "Εγκληματική δραστηριότητα". Κανένας Εισαγγελέας υπάρχει;


Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

Θα ήθελα να ξεκινήσω από την φράση που αποτελεί την καρδιά της είδησης και αποκαλύπτει στην κοινωνία τον πραγματικό, εντελώς φασιστικό ρόλο των μπολσεβίκων ψευτοδημ(ι)οκρατών.

Είπε ο Κώστας Πελετίδης, Δήμαρχος Πατρέων (και όχι τσιφλικάς Πατρέων, γιατί η διαφορά έχει σημασία): 

«O Δήμος Πατρέων ουδεμία σχέση θέλει να έχει με τη ναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής. Ως εκ τούτου με κανέναν τρόπο δεν θα διευκολύνει την κοινοβουλευτική ή άλλη δραστηριότητά της και άρα την εγκληματική της δράση, με τη διάθεση στοιχείων του, χώρων που του ανήκουν ή οποιονδήποτε άλλο τρόπο»

Ιδού πως αντιλαμβάνονται οι κομμουνιστές την δημοκρατία και την κοινοβουλευτική δραστηριότητα ενός βουλευτή εκλεγμένου με δημοκρατικές διαδικασίες, 

Ως εγκληματική δράση (!!!) 

Δεν θα σταθούμε στις υπόλοιπες βαθειά διχαστικές κορώνες του οπαδού του συμμοριτοπολέμου, ούτε στις υπόλοιπες γελοίες "απαγορεύσεις παροχής στοιχείων" κλπ εκ μέρους του δήμου, αφού η στάση του δημάρχου όπως αποτυπώνεται στο έγγραφο μπορεί να του επιφέρει μέχρι και την ποινή της αργίας από τα καθήκοντα του, δεδομένου πως ο δήμος δεν είναι ιδιοκτησία του Πελετίδη, όπως ίσως θα συνέβαινε αν η Ελλάδα προσχωρούσε στην Ρωσία του Στάλιν, και ο ίδιος και οι υπηρεσσίες του θα πρέπει να διευκολύνουν την λειτουργία της δημοκρατίας και του ελέγχου κλπ κλπ, γνωστά είναι αυτά, ας ρωτήσει τον γενικό γραμματέα - όχι του ΚΚΕ αλλά του δήμου Πατρέων - ούτε στην διάθεση κουτσαβακισμού και ανόητης επίδειξης για τα φώτα της δημοσιότητος και το γραμμάτιο εξόφλησης της στήριξης της υποψηφιότητας του από τον Περισσό που θέλει ο ίδιος να στείλει.


Η μεθοδολογία "Αποφασίζουμε και διατάζουμε" δεν είναι τωρινή των Κομμουνιστών.
Και αν είμαστε σε άλλες, πιο σκοτεινές εποχές, σίγουρα θα είχαν μεθόδους που θα τέλειωναν μια και καλή με το όποιο πρόβλημά τους. Γνωστά από την πρόσφατη ιστορία είναι αυτά.

Το ΚΚΕ δεν πιστεύει στην δημοκρατία και στον κοινοβουλευτισμό, απλά εκμεταλλεύεται το σύστημα για να κονομάνε οι αγιογδύτες του Περισσού.
Και δεν είναι η πρώτη φορά που οι κομμουνιστές προκαλούν δημόσια και ανοιχτά την δημοκρατία και τους θεσμούς.
Το ΚΚΕ αμφισβητεί το Σύνταγμα της χώρας. Και δεν το λέμε εμείς. Δεκάδες τα παραδείγματα με αντιπροσωπευτικότερο αυτό του Μαϊλη με την δήλωση ορθή κοφτή και τον ψευτοτσαμπουκά στην φωνή να λέει με ύφος: "Δεν κατάλαβα, είμαστε υποχρεωμένοι;"


Φυσικά, δυστυχώς και η δικαιοσύνη υφίσταται κι αυτή τα δικά της δεινά από την κομμουνιστικοποίηση. Αλλιώς, άμεσα θα έπρεπε να ενεργοποιηθεί απέναντι σε τέτοιες συμπεριφορές, στις οποίες η αδιαφορία είναι δικαίωση του παραβάτη που αποθρασσύνεται. 

Υ.Γ. Αν όμως τέτοιες δηλώσεις τις έκανε ο Αρχηγός ή κάποιο στέλεχος ή κάποιος φίλος έστω της Χρυσής Αυγής που να είχε έστω και μια φωτογραφία με κάποιον βουλευτή της Χρυσής Αυγής;
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :