Το μνημόνιο είναι εθνική προδοσία και προδοσία της ψήφου του λαού!


Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

Υπάρχει ένα κόμμα που έχει αφήσει όλη την "αντιπολιτευτική" διαδικασία στην "ομάδα αλήθειας" του Μουρούτη με τα τρολλαρισμένα συνθήματα τύπου "άλλα - λέμε - όταν - είμαστε - κυβέρνηση -  άλλα - όταν - δεν - είμαστε"...
Ιδού: 


Έτσι είναι... Αλλά μήπως ξέχασαν  εκεί στο μουρουτοσαμαροστρατόπεδο πόσες επιχειρήσεις έκλεισαν οι ίδιοι; 

Και σήμερα; Αντίσταση θα κάνουν οι κάρτες με τα συνθήματα; Και όχι η κατ' εξοχήν αξιωματική αντιπολίτευση; Και δεν είναι τόσο η ένοχη σιωπή, όσο η παρότρυνση για συνεργασία ώστε το αριστερό μνημόνιο να έχει και ψοφοδεξιό πρόσημο.

Δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι καλά!

Γιατί οι "θεσμοί" ζητούν απελευθέρωση απολύσεων, κατάργηση ΕΚΑΣ, περικοπές 1,8 δισ. από τις συντάξεις, κατάργηση της ρήτρας μηδενικού ελλείμματος, περικοπές στις πρόωρες, ΦΠΑ 11% στα φάρμακα, 23% στο ρεύμα (δύο συντελεστές στο ΦΠΑ) και ιδιωτικοποίηση ΑΔΜΗΕ (ΔΕΗ)! 

Και αυτά... μόνο για το επόμενο δίμηνο. 

Ελεεινοί και άμοιροι και άβουλοι καταπροδομένε Ελληνικέ Λαέ διαγωνίζονται στο ποιος θα σε προδώσει περισσότερο...

Γιατί μην έχεις αμφιβολίες πως το κόμμα που υπέγραψε ένα μνημόνιο στηρίζοντας ένα άλλο μνημόνιο, αυτό του Πασοκ και περιμένοντας στην γωνία να υπογράψει κι αυτό του Σύριζα., η ψοφοδεξιά της ΝΔ προχωρά σε ανώδυνες ανακοινώσεις ώστε να μην ενοχλήσει τους τυχόν νέους πολιτικούς συμμάχους στην διαδικασία εξόντωσής μας.

Δηλαδή, αν υπάρχει κάτι πιο εκνευριστικό από τις κυβερνητικές ηλίθιες και ψευδείς ανακοινώσεις, είναι χωρίς αμφιβολία οι ανακοινώσεις της Νέας Δημοκρατίας.

Παιδαριώδεις ανακοινώσεις, καφενόβιου πολιτικού κουτσομπολιού («Ακόμα και μεταξύ τους δεν συμφωνούν για την Παναρίτη»), από τις οποίες απουσιάζει κάθε ίχνος πολιτικού λόγου και στρατηγικής σκέψης. Με τέτοιες ανακοινώσεις δεν είναι να απορεί κανείς που το κόμμα της σημερινής Αξιωματικής Αντιπολίτευσης έφτασε εκεί που έχει φτάσει... 

Και πάει και παρακάτω...! Υ.Γ. Η μόνη δύναμη τελικά που μπορεί να διαλύσει τα ψεύδη της κορδέλας του νέου success story του Σύριζα, που πάνε να τυλίξουν το νέο εθνοπροδοτικό μνημόνιο της τελικής εξόντωσης μας, είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! 

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :