Νομίζω το καράβι δεν βουλιάζει γιατί ο κυβερνήτης είναι στην θέση του

Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ! ΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ!
Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας
Δεν βουλιάζει η Χρυσή Αυγή και γι’ αυτό πηδούν τα ποντίκια. Τα ποντίκια κάνουν τη δουλειά τους, και η Χρυσή Αυγή την δική της. Και την κάνει καλά και προς όφελος του Ελληνικού λαού.
Οι εποχές που ζούμε είναι δύσκολες και ύποπτες. Σκόρπια πυροτεχνήματα, που μεταφράζονται σε παραιτήσεις και καταγγελίες ανύπαρκτων και υπαρκτών προσώπων, πετιούνται στον ουρανό, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να τραβήξουν το βλέμμα του άμοιρου και φοβισμένου Έλληνα, από τα δεινά μέτρα του μνημονίου που ετοιμάζονται, ώστε να ανακοπεί το ισχυρό ρεύμα του εθνικισμού στη χώρα μας, που δυστυχώς γιαυτους – ευτυχώς για τους Έλληνες – καθημερινά γιγαντώνεται… Και το μοναδικό Εθνικιστικό κίνημα που υπάρχει και εκφράζει δυνατά την ψυχή του λαού είναι η Χρυσή Αυγή και όχι οιδιάφοροι γυρολόγοι τσαρλατάνοι που σαλτιμπαγκίζοντας προσπαθούν να προσδώσουν στο ανύπαρκτο είναι τους την έννοια του υπαρκτού.
Το φαινόμενο δεν είναι σημερινό. Γίνεται μια τιτάνια μάχη εδώ και πολλά χρόνια αλλά κορυφώθηκε τα δύο – τρία τελευταία χρόνια, ώστε η Χρυσή Αυγή να απομονωθεί, να μην την βλέπει σε κανένα κανάλι κανείς. Να εξαντληθεί οικονομικά, στερώντας την σημαντική κρατική χρηματοδότηση,επιβαρύνοντας άπαντες τους βουλευτές με ανούσιους δικαστικούς αγώνες που κοστίζουν δεκάδες χιλιαδες ευρώ (και θα κοστίσουν ακόμη περισσότερα) μέχρι την νικηφόρα έκβαση της δίκης – δεν χωράει αμφιβολία περί τούτου – και ίσως επιδιωχθεί και η φυσική εξόντωση, να έχουμε δηλαδή θύματα, ως τελικό μέτρο εκφοβισμού της κοινής γνώμης, αν και το τελευταίο τους χαρτί με τις παραιτήσεις και τις καταγγελίες που είναι λες και γράφτηκαν με καρμπό και από το ίδιο χέρι, δεν πιάσει. Το κονκλάβιο των πουλημένων και προδοτών δεν μας θέλουν στα πόδια τους, είναι προφανές. Είναι προφανές πως τρέμουν την τιμωρία που απορρέει από τις προδοτικές, έναντι των Ελλήνων, αποφάσεις τους.
Έτσι, την περίοδο που τα αποκόμματα της διαπλοκής εξακολουθούν να προδίδουν τον Ελληνισμό, τους Έλληνες και την Ελλάδα, τα ίδια αποκόμματα που εκφράζουν την υστερία της πλουτοκρατίας, και υπάρχουν για να την υπηρετούν – και κάθε τόσο γεννάνε νέα αποκόμματα, αλλάζοντας ονόματα και στελεχώνοντας τα με προδότες και ποντίκια – συμπεριλαμβανομένου και του Σύριζα, προσπαθούν με χίλιους τρόπους να κρύψουν τις συνέπειες της ελεεινής πολιτικής τους, προσπαθώντας να περάσουν τη αρρωστημένη λογική τους πως «όλοι ίδιοι είναι – όλοι τα ίδια κάνουν».
Δεν είναι όμως έτσι. Ευτυχώς, δεν είναι όλοι ίδιοι.
Η Χρυσή Αυγή κατάφερε σε δυό αναμετρήσεις να είναι η καθιερωμένη τρίτη πολιτική δύναμη, στο κοινοβούλιο, πρώτη στην συνείδηση του λαού, γιατί ο λαός είδε και διέκρινε τις αλήθειες της κατάλαβε την προσπάθεια μας να γίνουμε υπερασπιστές της επιβίωσης του και της απαγκιστρωσης του απο την θηλειά θανάτου που του έχουν στήσει διαχρονικά τα προδοτικά αποκόμματα.
Λάθη; Πολλα!… Τα έχει αναφέρει κατά καιρούς και ο ίδιος ο Αρχηγός, ο Ν.Γ Μιχαλολιάκος. Σπουδαίο πράγμα! Ποιος δεν κανει λάθη; Εξάλλου η χρυσή Αυγή είναι κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας. Που ζει και ανασαίνει με τα ίδια πάθη και τα ίδια λάθη. Το θέμα είναι να διορθώνεις τα λάθη σου και καθημερινά να γίνεσαι καλύτερος. Να μένεις και να υπόσχεσαι με την καλυτέρευση του δικού σου εαυτού και να γίνεσαι εγγυητής της μοναδικής αλήθειας. Της Ελλάδας. Να δίνεις μάχες ώστε να απομονώνεις τις αιτίες του κακού και όχι να γίνεσαι μέρος του. Και μέχρι να έρθει η ώρα και η στιγμή να κυβερνήσεις να είσαι σίγουρος πως θα είσαι το χρησιμότερο όπλο για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Γιατί καθημερινά στη Χρυσή Αυγή δίνουμε τη μάχη να γίνουμε καλύτεροι.
Γιατί η Χρυσή Αυγή είναι η ίδια η Ελλάδα που ελπίζει. Ζωή για τους Έλληνες. Ζωή για τα παιδιά μας.
Κανείς μας δεν αγωνίζεται για θέσεις και οφίτσια εκτός από εκείνους που αποχωρούν καταγγέλλοντας, τινάζοντας από πάνω τους τη σκόνη της αδράνειάς τους, παίρνοντας μαζί τους τη μυρωδιά της προδοσίας τους, εκτελώντας εντολές άνωθεν να προσχωρήσουν σε κόμματα τα οποία ο λαός τα αποκαλεί «λαγούς της εξουσίας».
Όσοι μένουμε και επιμένουμε και αγωνιζόμαστε κάτω από το λάβαρο της Χρυσής Αυγής, Πιστοί και δίπλα στον Ν.Γ. Μιχαλολιάκο, Εμπνεόμαστε από το όραμα του, και προσπαθούμε ταπεινά να προσθέσουμε σε αυτό, για ένα καλύτερο μέλλον όλων των Ελλήνων, κανείς μας δε ζητά οφίτσια, φωτογραφίσεις και κοστούμια. Πόσο δε μάλλον βουλευτιλίκια… Την ίδια ώρα όλοι όμως τα καταφέρνουμε περίφημα και στα αλώνια και στα σαλόνια πάντα με βορρά της πυξίδας μας την πατρίδα μας και να κάνουμε υπερήφανους όσους πιστεύουν σε εμάς. Γιατί η μονή πυξίδα των Χρυσαυγιτών είναι να γίνονται καλύτεροι Έλληνες. Να αγαπούν και να νοιάζονται για την Ελλάδα και τους Έλληνες…
Κοιταχθείτε μέσα σας λοιπόν, όσοι καταγγέλετε, ότι καταγγέλετε αποχωρώντας με τον ύποπτο θόρυβο που το κάνετε και πείτε στον Ελληνικό λαό με δυό λέξεις. Πόσο καλύτεροι Έλληνες γίνατε…; Και πόσο ποντικοί ή λαγοί;
Υ.Γ. Μια ερώτηση μου τριβελίζει το μυαλό όσο γράφω τις σκέψεις μου. Γιατί  την ώρα που στην Πατρίδα μας ζουν δεκάδες χιλιάδες άστεγοι, που εγκληματίες λαθρομετανάστες κατά χιλιάδες έρχονται στην Ελλάδα και δολοφονούν αθώους Έλληνες, που το κράτος δεν έχει να δώσει φάρμακα στους καρκινοπαθείς, που στην χώρα ακμάζει η πορνεία και το εμπόριο ναρκωτικών, με την εγκληματικότητα να βρίσκεται στα ύψη, που ο λαός μαστίζεται από την υπερδιογκωμένη ανεργία, που η φτώχεια του λαού από τα μνημόνια δεν αντέχεται πλέον, με μια παιδεία διαλυμένη, με το σύστημα υγείας κατεστραμμένο, και ενώ οι Συριζαίοι υπογράφουν ενα ακόμη μνημόνιο – χαριστική βολή για όλους μας αφού ξεπουλάνε πλέον το σύνολο των υποδομών και του πλούτου της χώρας μας εσείς αποφασίσατε να καταγγείλετε την Χρυσή Αυγή; Την απάντηση την ξέρουμε…Και την ξέρετε κι εσείς…
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :