Ο αγώνας μας είναι διαρκής! Πρωτομαγιάτικη ενημερωτική δράση στα διόδια Ελευσίνας, Αφιδνών καθώς και στα Καραβάκια ΠεράματοςΕκτενής ενημερωτική δράση σημειώνεται αυτή την στιγμή στα διόδια και τα λιμάνια πέριξ της Αττικής από την Χρυσή Αυγή. Εκατοντάδες Συναγωνιστών και Συναγωνιστριών βρίσκονται από το πρωί στα Διόδια Ελευσίνας, τα Διόδια Αφιδνών και στα Καραβάκια Περάματος.


Την ίδια ώρα που τα γκρουπούσκουλα της αριστεράς είχαν το θράσος από την μία να διαδηλώνουν για την εργατική Πρωτομαγιά και από την άλλη η κυβέρνησή τους να υπογράφει το νέο εθνοκτόνο μνημόνιο, από κοινού με την τρόικα, οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισες βρέθηκαν στο πλευρό του Ελληνικού Λαού για άλλη μια φορά.

Μοιράστηκαν χιλιάδες φύλλα της εφημερίδος "Χρυσή Αυγή" και ενημερωτικά φυλλάδια με τις πολιτικές μας προτάσεις, σε πείσμα των μεγαλοεργολάβων - καναλαρχών που επιχειρούν να αποκρύψουν τον λόγο της Χρυσής Αυγής και να συκοφαντήσουν το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών.Η Χρυσή Αυγή αποδεικνύει καθημερινά πως ο Αγώνας της και η παρουσία της στο πλευρό του Έλληνα πολίτη δεν είναι προεκλογική, αλλά παντός καιρού. Αυτό φυσικά είναι ένα γεγονός για το οποίο ανταμειβόμαστε με το παραπάνω από τον Ελληνικό λαό, λαμβάνοντας την αγάπη του, τον ενθουσιασμό του και τις ευχές του σε κάθε εξόρμηση μας.Είμαστε αναμφισβήτητα η φωνή της αλήθειας σε έναν κόσμο πνιγμένο στο ψέμα. Παρά την συνωμοσία σιωπής και την αισχρή προπαγάνδα των προδοτικών ΜΜΕ, δεν θα σταματήσουμε τον τίμιο και ενάρετο Αγώνα μας μέχρι να αφυπνίσουμε την Εθνική συνείδηση όλων των Ελλήνων, φτάνοντας έτσι στην τελική Νίκη, και οικοδομώντας ένα νέο αύριο, ένα αύριο που θα ανήκει μόνο στην Ελλάδα και στους Έλληνες!Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sumbainei-twra-prwtomagiatikh-enhmerwtikh-drash-sta-diodia-eleusinas-afidnw#ixzz3YseLTq52
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :