Σακελλαρίδης: Μην μασάτε βρε κουτόγραγκοι από το ταξίδι του Mr Alexis στην Μόσχα! Το κάνουμε για την "αξιοπρέπεια" του πόπολου... Εμείς μαζί σας θα υπογράψουμε το μνημόνιο


Αναφερόμενος στη διήμερη επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στη ρωσική πρωτεύουσα στις 8 και 9 Απριλίου ο κ. Σακελλαρίδης επέμεινε ότι ο ευρωπαϊκός προσανατολισμός της Ελλάδας δεν αλλάζει.

«Το ταξίδι του κ. Τσίπρα στη Μόσχα έχει να κάνει με τις διμερείς σχέσεις Ελλάδας-Ρωσίας. Ο ευρωπαϊκός προσανατολισμός της Ελλάδας είναι -νομίζω- σίγουρος» επισήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης κληθείς να σχολιάσει την αντίδραση του Γερμανού προέδρου του Ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς ο οποίος κάλεσε τον κ. Τσίπρα να μην θέσει σε κίνδυνο τις σχέσεις με την Ευρώπη αναζητώντας ρωσική βοήθεια.

Ερωτηθείς για το πολιτικό μήνυμα που αποστέλλεται με την χρονική στιγμή που πραγματοποιείται η επίσκεψη στη Μόσχα, ο κ. Σακελλαρίδης επιχειρηματολόγησε ότι «δεν υπάρχει κάποιο μήνυμα σε σχέση με τις ημερομηνίες. Το ταξίδι αυτό είχε κανονιστεί ούτως ή άλλως εδώ και πολύ καιρό επομένως δεν εχουν σημασία οι ημερομηνίες. Δεν υπάρχει κάποιο μήνυμα να σταλεί προς τους εταίρους, προς την Ερώπη. Δεν εχει κανένα ιδιαίτερο συμβολισμό η ημερομηνία πραγματοποίησης του ταξιδιού».

Καταλάβατε πως έχει το θέμα; Πάμε ένα ακόμη ταξίδι αναψυχής και δημοσίων σχέσεων να ευχαριστιέται ο λαός και η "αξιοπρέπεια" του και μετά με αναπτερομένο ηθικό υπογράφουμε το μνημόνιο με τους ξένους δανειστές. Αμ πως!
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :