Παρακαλάμε τους ξένους να αυξήσουν τον ΕLA, για να μην καταρρεύσουν οι τράπεζες, για να δίνουν εκατομμύρια ευρώ δάνειο στην Digea των καναλαρχών


Οι καναλάρχες - εργολάβοι πάντα θα βρίσκουν τον τρόπο να εξαπατούν την κοινωνία και να γλεντούν με τα λεφτά του κοσμάκη!
Η Digea, η εταιρεία που έφτιαξαν οι καναλάρχες για να κάνουν τη μεγάλη μπίζνα με τις ψηφιακές συχνότητας και τη... μετάβαση στην ψηφιακή εποχή πήραν δάνειο 13.000.000 σε μια περίοδο που η λέξη ρευστότητα είναι ανύπαρκτη και ευρώ στην αγορά δεν υπάρχει ούτε σαν ζωγραφιά.

Η δημοσιοποίηση της πληροφορίας ότι η Digea κατόρθωσε μέσα στη... θύελλα της οικονομικής ασφυξίας που επικρατεί στη χώρα, να λάβει δάνειο μεγαλύτερο των 13 εκατομμυρίων ευρώ, από ελληνική τράπεζα είναι γροθιά στο στομάχι όλων εκείνων των επιχειρηματιών που δεν ξέρουν ποια μέρα θα κλείσουν. Σε όλους εκείνους τους εργαζόμενους που βλέπουν την πόρτα της ανεργίας να ανοίγει διάπλατα γιαυτούς.

Στα περιουσιακά στοιχεία, τα οποία ενεχυριάστηκαν, φέρονται να είναι και οι μετοχές που κατέχουν οι εταιρείες των τηλεοπτικών σταθμών που συμμετέχουν στην Digea, δηλαδή των ήδη υπερχρεωμένων καναλιών.

Το γεγονός, ότι οι ίδιοι καναλάρχες χρωστούν στο κράτος 24.150.633,93 ευρώ ως αντάλλαγμα για τη χρήση των ραδιοσυχνοτήτων εθνικής εμβέλειας κατά τα έτη 2011, 2012, 2013 και 2014, φαίνεται πως δεν στάθηκε εμπόδιο να λάβουν ένα τεράστιο δάνειο από τράπεζα, η οποία έχει ανακεφαλαιοποηθεί με τα χρήματα του ελληνικού λαού. Τα χρήματα αυτά θα πάνε στην Digea, η οποία κατέχει το μονοπώλιο στις ψηφιακές πια συχνότητες, μετά το σκανδαλώδη διαγωνισμό με μοναδικό υποψήφιο την εταιρεία των καναλαρχών.

Το ερώτημα που εύλογα προκύπτει είναι ένα... Είναι δυνατόν η Digea να εξασφάλισε δάνειο χρησιμοποιώντας ως εγγυήσεις τις... ΚΡΑΤΙΚΗΣ ψηφιακές συχνότητες;
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :