Νικόλαος Κούζηλος: Κοροϊδία τα περί GRexit


Για άλλη μία φορά τα «παπαγαλάκια» των τοκογλύφων εντός και εκτός Ελλάδας, φωνάζουν «έρχεται πιστωτικό γεγονός» - «έρχεται η χρεωκοπία» - «GREXIT» και τα λοιπά. Η νέα κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, «Της αριστεράς και της προόδου» (η πολύ πρόοδος μας έφαγε), δηλώνει ότι γίνονται σκληρές διαπραγματεύσεις, ενώ η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ζητάνε υποταγή στην γερμανοκρατούμενη Ευρώπη «για το καλό του τόπου». Τρομοκρατία και κοροϊδία από όλες τις πλευρές.

Το νέο μνημόνιο (συμφωνία) με την τρόικα (θεσμούς) είχε αποφασιστεί πριν από την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ. Οι τοκογλύφοι δανειστές (εταίροι) δεν δέχτηκαν τη διαγραφή του υποτιθέμενου χρέους, αλλά δέχτηκε ο ΣΥΡΙΖΑ τη μαύρη βίβλο του ΟΟΣΑ, ο αμερικανοτραφής Βαρουφάκης δεν «πάγωσε» τις ιδιωτικοποιήσεις, δεν κατάργησε το ΤΑΙΠΕΔ, δεν κατάργησε τον ΕΝΦΙΑ, δεν μείωσε τον ΦΠΑ. Τα νούμερα κυριαρχούν, το χρέος συνεχίζει να υπάρχει και η αξιολόγηση θα συνεχιστεί κανονικά από την τρόικα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ήξερε προεκλογικά ότι το «περίφημο» πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης δεν θα το εφαρμόσει, ήρθε σε συνεννόηση με τους τοκογλύφους, κέρδισε τις εκλογές, παίζει το επικοινωνιακό του παιχνίδι και στο τέλος θα υπογράψει το νέο μνημόνιο.

Ακούγαμε χρεοκοπία για τον Μάρτιο. Μετά νέα ημερομηνία 9 Απριλίου και μετά για 24 Απριλίου. Ποια θα είναι η επόμενη; Ο ελληνικός λαός πρέπει να καταλάβει ότι για να έχουμε πιστωτικό γεγονός θα πρέπει να συμφωνήσουν και οι δύο υπερδυνάμεις ΗΠΑ - Κίνα αλλά και η Ε.Ε. Ο καθένας για τους δικούς τους λόγους δεν θέλει μία χρεοκοπημένη Ελλάδα. Και οι τρεις θέλουν να κυριαρχεί η διαφθορά, η οικονομική ανασφάλεια ώστε να κερδίζουν γεωπολιτικά και γεωοικονομικά. Οπότε χρεωκοπία δεν θα υπάρξει, όλα είναι κανονισμένα ώστε να τρομοκρατούν και να εξαπατούν τον ελληνικό λαό.

Νικόλαος Κούζηλος
Βουλευτής Α' Πειραιώς
Πολιτικός ΚρατούμενοςΔιαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nikolaos-kouzhlos#ixzz3XgaXOu7f
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :