Η Λεπίδα των τζιχαντιστών ΔΕΝ έρχεται μαζικά στην Ευρώπη από την Λαμπεντούζα αλλά από την Ελλάδα


Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

Όσοι συχνάζουν στο μπαρ Dell'Amicizia, όπου συχνάζουν οι ψαράδες της Λαμπεντούζα έχουν ακούσει κι αυτοί τα ίδια λόγια: «Αν ο μετανάστης που έρχεται εδώ είναι τρομοκράτης του Ισλαμικού Κράτους, ανησυχώ πολύ για μένα και την οικογένειά μου», εκμυστηρεύεται ο Πιέρο Μπιλέτσι, ένας από τους πιο τακτικούς θαμώνες και αναρωτιέται: «Σε τελευταία ανάλυση, ποιος ξέρει πόσοι τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους έχουν ήδη περάσει από εδώ;».

Πολλοί είναι οι κάτοικοι του μικρού νησιού της Σικελίας που ανησυχούν με τις πληροφορίες που φτάνουν από την Τρίπολη, την πρωτεύουσα της Λιβύης. 

Ο βράχος αυτός των 22 τετραγωνικών χιλιομέτρων και των 5.000 κατοίκων βρίσκεται σε απόσταση μόλις 350 χιλιομέτρων από τις λιβυκές ακτές. Και οι πρόσφατοι ισχυρισμοί της Daily Telegraph, ότι ανάμεσα στους μετανάστες κρύβονται υποψήφιοι καμικάζι, έχουν σπείρει τον πανικό.

«Οι πιθανότητες να φτάνουν τρομοκράτες μέσω της θαλάσσιας οδού είναι μικρές», δηλώνει ο Φλάβιο ντι Τζιάκομο, εκπρόσωπος του Διεθνούς Οργανισμού για τις Μεταναστεύσεις. 

«Τα ταξίδια αυτά είναι τρομακτικά, οι άνθρωποι που τα κάνουν διακινδυνεύουν τη ζωή τους. Δεν είναι λοιπόν πιθανό ένας τζιχαντιστής που εκπαιδεύεται για να διαπράξει επιθέσεις να διαλέξει έναν τόσο επικίνδυνο τρόπο για να εισέλθει στην Ευρώπη».

Πολύ σωστά τα λέει ο εκπρόσωπος του Διεθνούς Οργανισμού για τις Μεταναστεύσεις ο οποίος ξέρει την αλήθεια. Ο Τζιχαντιστής θα επιλέξει την ασφάλεια της Τουρκίας, από τα μανιασμένα κύματα της Μεσογείου! 

Θα προτιμήσει να έρθει στην Ελλάδα, άβρεχτος, με τα κότερα, να βάλει στο πανάκριβο κινητό του το Gps και να τον βγάλει κατευθείαν στο αστυνομικό τμήμα του νησιού που θα επιλέξει για να βγεί. Εκεί θα τον υποδεχθεί με ανοιχτές αγκάλες η κ. Τασία Χριστοδουλοπούλου, όπου θα του στείλει και ένα super puma με προμήθειες εν μέσω κακοκαιρίας μάλιστα,  και μετά ο Καμμένος με τον Κοτζιά θα του δώσουν χαρτιά να ταξιδέψει, αεροπορικώς και πρώτη θέση μάλιστα, όπου επιθυμεί. 

Σιγά μην θαλασσοπνιγεί ο τζιχαντιστής για να περάσει από την Λιβύη στην Ιταλία... 350 χλμ θάλασσα. Δεν σφάξανε...!
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :