Το μαύρο Βόλγα...


Την περίοδο της κομμουνιστικής ζωής στην Ανατολική Ευρώπη γίνονταν τόσα πολλά που ο θρύλος και ο μύθος παρέα με τις θεωρίες συνωμοσίας την αλήθεια και την υπερβολή (ή μήπως όχι τόσο υπερβολή;)  πλέκονται. 

Την δεκαετία 60-70 πολλοί ήταν εκείνοι που έκαναν λόγο, τρέμοντας, για ένα παλιό μαύρο αυτοκίνητο Volga.

Γενικότερα, το Βόλγα, δεν πολυ - κυκλοφορούσε στα χέρια των κοινών θνητών αφού ήταν ένα ακριβό αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν κυρίως τα κομματικά στελέχη του κομμουνιστικού κόμματος.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα, τα αυτοκίνητα αυτά τα οδηγούσαν υψηλά ιστάμενοι Σοβιετικοί αξιωματούχοι στις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης. απάγοντας στον δρόμο, νεαρά, όμορφα κορίτσια για να ικανοποιήσουν τις σεξουαλικές ορέξεις των αφεντικών τους, των μεγάλων στρατηγών και στελεχών του ΚΚΣΕ ή απήγαγαν παιδιά για να χρησιμοποιήσουν το αίμα τους για μεταγγίσεις σε πλούσιους που έπασχαν από λευχαιμία και άλλες ασθένειες ή ακόμη και χρησιμοποιώντας τους απαχθέντες σε διάφορα ψυχοσωματικά πειράματα που γίνονταν τότε εν κρυπτώ στην Σοβιετική Ένωση, που τόσο χαράκωσε τις ψυχές των λαών που βίωσαν τον κομμουνισμό στο πετσί τους!

Ήταν τόσος ο τρόμος του κόσμου που στο αντίκρυσμα του αυτοκινήτου πίστευαν πως οδηγός του αυτοκινήτου ήταν... ο ίδιος ο Σατανάς, ενώ συνεπιβάτες του ήταν σατανιστές, ή ακόμη και βαμπίρ.

Κάποιες άλλες φήμες που φτάνουν στο 1999, λένε πως αυτό το μαύρο Βόλγα κυκλοφορούσε ακόμη.
Και όποιος συναντούσε και απαντούσε στους επιβάτες του κάποιο κακό πάθαιναν σε σύντομο χρόνο.

Γενικότερα στις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης υπάρχουν ακόμη και λέγονται δεκάδες ιστορίες σχετικά με το αυτοκίνητο θρύλος. Βλέπετε τα όσα περίεργα συνέβαιναν στην πρώην Σοβιετική ένωση με τους κομμουνιστές να αλωνίζουν και να ζουν εις βάρος του λαού, μόνο με θρύλους μπορείς να τα εξηγήσεις!

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :