Γ. Λαγός: Θέλουμε μια Εθνική δημόσια Τηλεόραση χωρίς κομματικές εξαρτήσεις - ΒΙΝΤΕΟ


Ο Βουλευτής Β’ Πειραιώς, Ιωάννης Λαγός τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με το νομοσχέδιο για την ΕΡΤ. Ο Συναγωνιστής τόνισε ότι όλη η ελληνική Βουλή έχει στοχοποιήσει ένα νόμιμο κοινοβουλευτικό κόμμα, την τρίτη πολιτική δύναμη της Χώρας, την Χρυσή Αυγή, ως «εγκληματική οργάνωση».

Σχολίασε, μάλιστα, την στάση της κοινοβουλευτικής εκπροσώπου της ΝΔ που χωρίς να έχει στοιχεία για εγκληματικές πράξεις που δήθεν έχουν διαπράξει οι Βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου, θα έρθει ως μάρτυρας κατηγορίας της Χρυσής Αυγής λόγω της εμπάθειάς της.

Όσον αφορά το νομοσχέδιο η Ελλάδα δεν χρεοκόπησε από τους εργαζομένους, αλλά από τα διάφορα ρουσφέτια και από τα χρήματα που πήγαν σε τσέπες συγκεκριμένων οικογενειών. Είναι γνωστό ότι στην δημόσια τηλεόραση υπήρχαν χονδροειδέστατες παρεμβάσεις από την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Τρανή απόδειξη αποτελεί ότι το δελτίο ειδήσεων της Δημόσιας Τηλεόρασης ήταν ίδιο με το άρθρο που δημοσιευόταν στο Έθνος την επόμενη μέρα προσπαθώντας να λασπολογήσει την Χρυσή Αυγή. Βασικό για τον Λαϊκό Σύνδεσμο είναι να υπάρχει ισότητα μεταξύ των κομμάτων και να μην αποκλείεται η τρίτη πολιτική δύναμη της Χώρας από την Δημόσια τηλεόραση.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/g.-lagos-theloume-mia-ethnikh-dhmosia-thleorash-chwris-kommatikes-ejarthsei#ixzz3YVsBshOs
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :