Μια φορά κατσαπλιάς πάντοτε κατσαπλιάς! Αλβανος, ελβετικής καταγωγής άνοιξαν την αλβανική σημαία μέσα σε ελβετική στρατιωτική μονάδα


Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

Η είδηση που είδαμε στο defencenet.gr είναι αφιερωμένη σε όλους τους κοκορόμυαλους, "αλληλέγγυους", που μέσω των ΜΚΟ τους, χρησιμοποιώντας τα αργυρώνητα ΜΜΕ, μας υποχρεώνουν να ασπαστούμε την λογική μιας "αγγελικής πολυ-πολιτισμικής κοινωνίας". Σε όλους εκείνου που προσπαθούν να μας πείσουν χρησιμοποιώντα την διάτρητη λογική τους, πως όποιος λάβει από μια χώρα, παιδεία - εργασία - ασφάλεια - ταυτότητα και έναν αξιοπρεπή τρόπο ζωής, αυτόματα θα την αγαπήσει, θα την βάλει στην καρδιά του και θα την υπερασπιστεί από εχθρούς, (εαν ποτέ χρειαστεί)...

Αλβανικά μέσα ενημέρωσης παρουσίασαν μια φωτογραφία με επτά στρατιώτες της Ελβετίας να ποζάρουν με την αλβανική σημαία, μια εικόνα που μεταδόθηκε αμέσως στα κοινωνικά δίκτυα και έτυχε σφοδρής κριτικής.

Ο εκπρόσωπος του ελβετικού στρατού,  Κριστόφ Μπρούνερ, δήλωσε ότι θεωρεί απαράδεκτη τη φωτογράφιση αυτή! "Εκείνο που θέλουμε είναι οι στρατιώτες μας να φωτογραφίζονται με τη σημαία της χώρας μας και καμία άλλη σημαία που για εμάς δεν έχει καμία σημασία".

Επίσης, ο Μάρκο Ρομάνο, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου της Ελβετίας σημείωσε ότι η φωτογραφία αυτή που δημοσιεύθηκε στα αλβανικά μέσα ενημέρωσης είναι απαράδεκτη και ενέχει στοιχεία προδοσίας.

Υ.Γ. Οι Αλβανοί, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, υπηρετούν στον ελβετικό στρατό για το συμφέρον τους και όχι διότι νιώθουν "Ελβετοί".

Αυτό ισχύει για όλους τους λαθροεισβολείς που θέλει να νομιμοποιήσει η κυβέρνηση του Σύριζα και λοιποί "φιλάνθρωποι" και "αλληλέγγυοι".

Και είναι μια απόδειξη ό,τι ένα χαρτί δεν αλλάζει στον άνθρωπο την Εθνική Συνείδηση του και φυσικά ούτε και την καταγωγή του. 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :