.Η. Κασιδιάρης: Η Χρυσή Αυγή αλώνει οριζόντια το πολιτικό σύστημα εξουσίας - ΒΙΝΤΕΟ


Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, ο οποίος παραμένει παράνομα προφυλακισμένος στις φυλακές Κορυδαλλού μίλησε στην Ολομέλεια της Βουλής για το νομοσχέδιο για τις φυλακές.
Αρχικά, ανέφερε πως για μια ακόμη φορά καταλύεται το Σύνταγμα των Ελλήνων και η Λαϊκή Κυριαρχία με την αναιτιολόγητη απαγόρευση του εισαγγελέα Φυλακών στους πρυφυλακισμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να προσέλθουν στην Βουλή και να ασκήσουν τα κοινοβουλευτικά τους καθήκοντα.
Η παράνομη πολιτική δίωξη κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας συνεχίζεται για να μην ακούγεται η φωνή της αλήθειας.
Σε αυτό το έγκλημα υπάρχει συνενοχή όλων των κομμάτων του "δημοκρατικού τόξου", καθώς όλοι έχουν δει και γνωρίζουν τα ντοκουμέντα με την ομολογία Μπαλτάκου και την εντολή Σαμαρά σε δικαστικό για την παράνομη προφυλάκιση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.
Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Ν. Παρασκευόπουλος διαφοροποιήθηκε από αυτήν την παρανομία, λέγοντας πως οι κρατούμενοι βουλευτές πρέπει να προσέρχονται στα κρίσιμα νομοσχέδια. Το Σύνταγμα όμως δεν κάνει εκπτώσεις και διακρίσεις. Κρίσιμη είναι η λειτουργία του Κοινοβουλίου και επιτάσσει να λειτουργεί με 300 βουλευτές.
Ο τέως υπουργός Δικαιοσύνης Αθανασίου ήταν ο εμπνευστής της σκευωρίας κατά της Χρυσής Αυγής με συνεχείς παράνομες παρεμβάσεις στην Δικαιοσύνη. Αναφορικά με νομοσχέδιο, τόνισε πως η αποσυμφόρηση των φυλακών μπορεί να γίνει μόνο μέσω των απελάσεων των αλλοδαπών κρατουμένων.
Επισήμανε ακόμη ότι εσκεμμένα "θάφτηκε" η διαλεύκανση της υπόθεσης της δολοφονίας του Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη.

Τέλος, τόνισε πως η Χρυσή Αυγή αλώνει οριζόντια το πολιτικό σύστημα εξουσίας και γι΄ αυτό συνεχίζεται η παράνομη πολιτική δίωξη κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας.Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/zwntana-h-omilia-tou-ekproswpou-tupou-ths-chrushs-aughs-sthn-boulh#ixzz3XYJYhAvA
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :