Ο "αφήστε-τους-λαθρομετανάστες-να-μπαίνουν-ελεύθερα-στην-Ελλάδα" Καμίνης, αλλάζει τροπάρι: «Δεν πρέπει όλοι να κατευθύνονται στην Αθήνα και να αφήνονται στην τύχη τους»


Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

Ο Καμίνης, αφού πρώτα φωτογραφήθηκε με τους λαθρομετανάστες προς τέρψιν των αλληλέγγυων, αφού απαίτησε να γίνει η Ελλάδα ξέφραγο αμπέλι, με τους λαθρομετανάστες να γεμίζουν όλη την χώρα απ άκρη σε άκρη, τώρα... εκπέμπει "σήμα κινδύνου" για τις ροές λαθρομεταναστών που κατευθύνονται στην πρωτεύουσα.


«Η εικόνα που έχουμε δεν είναι καλή, πρέπει να κοιτάξουμε την πραγματικότητα κατάματα, πηγαίνουμε πάλι πίσω στο 2012, αρχές 2013. Εγώ κρούω τον κώδωνα του κινδύνου και εκ μέρους των Αθηναίων πολιτών λέω ότι δεν πρέπει να συνεχιστεί η κατάσταση όλοι οι άνθρωποι που μπαίνουν στη χώρα να κατευθύνονται άναρχα ή μάλλον σχεδιασμένα στην Αθήνα και να αφήνονται στην τύχη τους. Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνει ο δήμος Αθηναίων. Δεν πρόκειται να ανεχθούμε αυτή η κατάσταση να φάει τα σωθικά της πόλης», τόνισε σε δηλώσεις του σήμερα στο Mega.

Έκανε, επίσης, λόγο για πενταπλάσιο σε σχέση με πέρυσι αριθμό λαθρομεταναστών που έχει έρθει στην Ελλάδα.

«Σχεδιασμός πρέπει να υπάρξει, οι άνθρωποι αυτοί τι θα γίνουν; Πρέπει να υπάρξει ένας προγραμματισμός. Ο δήμος Αθηναίων κρατάει την πόλη τουλάχιστον σε αυτά τα θέματα της κοινωνικής πρόνοιας όσο μπορεί, αλλά θα πρέπει η κυβέρνηση να αποφασίσει τι θα κάνει, δεν επιτρέπεται να κατευθύνονται αυτοί οι άνθρωποι με αυτό τον τρόπο στην Αθήνα. Πράγματι έρχονται τα πλοία από τα νησιά και βγάζουν εκατοντάδες ανθρώπων οι οποίοι κατευθύνονται στην Ομόνοια και στις πλατείες της πόλης», συμπλήρωσε.

Ο κ. Καμίνης υπογράμμισε ότι «αυτή τη στιγμή λόγω του φράκτη στον Έβρο έχουν αρχίσει πια συστηματικά και οι πρόσφυγες και οι μετανάστες να έρχονται στα νησιά».

«Ποιο είναι το σχέδιο της χώρας γι' αυτό; Πώς θα το αντιμετωπίσουμε; Εγώ σας πληροφορώ ότι τουλάχιστον σε ό,τι με αφορά, έχω πάρει πρωτοβουλία με τον δήμαρχο της Ρώμης και με τη δήμαρχο του Παρισιού και ετοιμάζουμε μια κίνηση προς τα ευρωπαϊκά όργανα, ειδικότερα και προς τον κ. Αβραμόπουλο, έχουμε την τύχη να έχουμε Έλληνα επίτροπο στην Ευρωπαϊκή Ένωση γι' αυτό το θέμα, ούτως ώστε να υπάρξει μια συστηματική ευρωπαϊκή πολιτική γι' αυτό το θέμα. Μιλάμε για το θέμα των επόμενων δεκαετιών. Μιλάμε για ένα πρόβλημα που εάν δε λυθεί και συνεχίσουμε πάλι αυτή την κατάσταση να σπρώχνουμε όλους τους ανθρώπους στις μεγάλες πόλεις και ειδικότερα στην Αθήνα, η πρωτεύουσα δεν θα μπορέσει να αναταχθεί και αν η Αθήνα δεν συνέλθει απορώ πώς θα συνέλθει η χώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Υποκριτή, φαρισαίε... Γέμισες την χώρα με λαθρομετανάστες, έσκιζες τα ιμάτια σου για να είναι εδώ και τώρα αναρωτιέσαι, άραγε γιατί; 

Υ.Γ. Το θέμα όμως δεν είναι αν αφήνονται οι λαθρομετανάστες, από "αλληλέγγυους" σαν εσένα "στην τύχη τους" αλλά ποια μαύρη τύχη θα έχει η Αθήνα με εσένα δήμαρχο τα επόμενα 5 χρόνια.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :