Τσίπρα, πες αλεύρι... Ο Λαπαβίτσας σε γυρεύει!


Δεν θα ψηφίσει ότι είναι διαφορετικό από τις θέσεις και το πρόγραμμα του Σύριζα, λέει σε όλους τους τόνους ο Κώστας Λαπαβίτσας. Σε δηλώσεις που έκανε την Τετάρτη, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, έθεσε την προσωπική του «κόκκινη γραμμή», τις ιδιωτικοποιήσεις.

«Προφανώς δεν θα ψηφίσω ότι και αν έρθει στη Βουλή και κανένας μας στην κοινοβουλευτική ομάδα δεν θα ψηφίσει ότι έρθει στη Βουλή. Όλοι θέλουμε να δούμε ακριβώς τι θα έρθει, να το διαβάσουμε και να δούμε κατά πόσο συνάδει στο πρόγραμμά μας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λαπαβίτσας.

Ερωτηθείς σε συνέντευξή του στον Αθήνα 9,84 αν συμφωνεί με την πρόταση που μιλάει και για τον ΟΛΠ και για την παραχώρηση των αεροδρομίων και για τον ιππόδρομο, απάντησε ότι «πρέπει να τα δούμε συγκεκριμένα να δω τι ακριβώς προτείνεται και στη βάση αυτή θα ψηφίσω κι εγώ όπως και πολλοί άλλοι». 

«Βγήκαμε και είπαμε ξεκάθαρα ότι είμαστε εναντίον του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας» συμπλήρωσε ο κ. Λαπαβίτσας ρίχνοντας το γάντι, στην απέναντι πλευρά, σε εκείνους που έκαναν 5 ώρες να φάνε την πάπια με την Μέρκελ και στο φεύγα τους, δεσμεύτηκαν πως όλα θα γίνουν όπως πρέπει και όπως τα λέει η madam Merkel. Στο διαταύτα βέβαια, ο Alexis ήρθε στην Ελλάδα και μας πούλησε το παραμύθι της ρήξης... 

Το πρωϊ ρήξη και το βράδι συμφωνία...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :