Ιδού τα λαμόγια πως θησαύριζαν στην πλάτη μας, με την κάλυψη των πολιτικών φίλων τους βεβαίως - βεβαίως


Τέτοια κόλπα δεν γίνονται έτσι, στα χαμένα. Δεν μπορεί να θέλει κάποιος να πιστέψουμε πως οι ελεγκτές του ΙΚΑ είναι ανόητοι ή διεφθαρμένοι. Εξάλλου αυτοί τους έπιασαν. Όπως τους έπιασαν θα έπρεπε να τους σύρουν στον Εισαγγελέα κιόλας. Το ότι μαζεύτηκαν τόσα εκατομμύρια ευρώ δείχνει πόσο καιρό τώρα η μαφία εξαπατά το κράτος.

Σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα της Ημερησίας, κύκλωμα οργανωμένης εισφοροδιαφυγής ποσού άνω των 200 εκατ. ευρώ σε βάρος του IKA από 93 εταιρείες που εμφανίζουν ως «διευθύνοντες συμβούλους»... υπερήλικες, μετανάστες, εικονικούς «υπευθύνους», ακόμη και υπαλλήλους -όλοι χωρίς κανένα περιουσιακό στοιχείο- εντόπισε, μέσα από διασταυρώσεις των στοιχείων των οφειλετών, το Kέντρο Eίσπραξης Aσφαλιστικών Oφειλών (KEAO).

Oι 93 φάκελοι που συνέταξε το KEAO βρίσκονται ήδη στο γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Kοινωνικής Aσφάλισης Δ. Στρατούλη, καθώς, για τη λήψη μέτρων, ζητήθηκε η συνδρομή των Aρχών για την καταπολέμηση της διαφθοράς.

Oι φάκελοι, τους οποίους αποκαλύπτει η «Hμερησία», περιέχουν, πέρα από τις οφειλές, τις διευθύνσεις, τα ονοματεπώνυμα αλλά και τις μεθόδους που, σχεδόν πανομοιότυπα, χρησιμοποίησαν όσοι βρίσκονται πίσω από τους υπευθύνους των εταιρειών για να αποφύγουν την καταβολή εισφορών στο IKA.

Ελπίζουμε όταν συλληφθούν και παραπεμφθούν στην δικαιοσύνη να μάθουμε ποιο κόμμα ψήφιζαν αν και υποψιαζόμαστε.... 
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :