Όχι σε τρομοκρατική ενέργεια αλλά σε... "βλάβη" οφείλεται στη βλάβη τριών μεγάλων ηλεκτρικών υποσταθμών στην Τουρκία


Σε μια προσπάθεια να δείξουν πως η ισχυρή Τουρκία δεν σηκώνει τρομοκρατικές ενέργειες, τούρκοι αξιωματούχοι ανακοίνωσαν πως η γενική διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στην μείζονα επικράτεια της Τουρκίας, την Τρίτη 31 Μαρτίου 2015, οφείλεται στη βλάβη τριών μεγάλων ηλεκτρικών υποσταθμών.

Αυτό ανακοινώθηκε την Πέμπτη 2 Απριλίου από τον υπουργό Ενέργειας και Φυσικών Πόρων, Τανέρ Γιλντίζ.

Η σοβαρή βλάβη στην παροχή ηλεκτρικής ισχύος στην Τουρκία συνέβη το πρωί της 31ης Μαρτίου, φέρνοντας χάος επί 6 με 10 ώρες, στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, συμπεριλαμβανομένης της Άγκυρας, της Κωνσταντινούπολης, της Αττάλειας, της Τραπεζούντας, Ριζούντας, Τσορούμ, Ντιγιαρμπακίρ και πολλές άλλες περιοχές.

Ο Τούρκος υπουργός πρόσθεσε ότι το σύστημα ισχύος της χώρας έχει δημιουργηθεί σύμφωνα με τα δυτικά πρότυπα. Αλλά, όπως είπε, από ατυχήματα κανείς δεν μπορεί να είναι απρόσβλητος.

Ως παράδειγμα ο Γιλντίζ έθεσε τη συσκότιση τον Αύγουστο του 2003 στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά, όπου 50 εκατομμύρια άνθρωποι έμειναν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα επί 36 ώρες.

Υ.Γ. Επειδή οι εποχές είναι περίεργες δεν κοιτάμε εκεί στην Θήβα που βρίσκεται το κέντρο διανομής ενέργειας της Αττικής να φυλάμε καλύτερα το μέρος; 

Φωτογραφία με αναρτημένη σημαία ισλαμιστών τζιχαντιστών δύο χιλιόμετρα έξω από το σιδηροδρομικό σταθμό της Θήβας, στον υποσταθμό της ΔΕΗ στην Θήβα.

Μια φωτό που καταδεικνύει τον κίνδυνο που εγκυμονούν οι χιλιάδες των λάθρο που αποβιβάζονται καθημερινά στα ελληνικά εδάφη κατευθυνόμενοι από τουρκικά δουλεμπορικά κυκλώματα.

Η σημαία βρίσκεται σε περίοπτη θέση, κοντά στις σιδηροδρομικές γραμμές στην Θήβα, ώστε όλοι οι επιβάτες των τρένων να την αντικρύζουν, ενώ ο υποσταθμός της ΔΕΗ αποτελεί χαρακτηριστικό σημείο.

Στην σημαία των ισλαμιστών υπάρχει η επιγραφή με λευκά γράμματα που αναγράφει : «Ένας είναι ο Θεός και ο Άγιος Μωάμεθ ο προφήτης του. Ορκιστείτε σε αυτόν».
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :