Δείτε με ποιο τρόπο φέρνουν την Ελλάδα σε αδιέξοδο και ανοίγουν τις πόρτες διάπλατα στους λαθρομετανάστες! Να μείνουν οι μετανάστες στα ακατοίκητα σπίτια της Αθήνας λέει ο λαθρο-Δήμαρχος Καμίνης


Σύμφωνα με τη ΝΕΡΙΤ, ο λαθρο-δήμαρχος Αθηναίων, που ως συνήγορος του Πολίτη ζητούσε να επιτραπεί στους αλαθρομετανάστες να εισβάλλουν στην χώρα, πρότεινε τη στέγαση μεταναστών στα 800 ακατοίκητα σπίτια που ανήκουν σε Δημόσιο ή ιδιώτες ενώ παράλληλα, επεσήμανε πως μπορεί να αξιοποιηθεί ακόμα και το ξενοδοχείο στην Ομόνοια που ανήκει στο Μετοχικό Ταμείο Αεροπορίας και θα μπορούσε να αξιοποιηθεί.

Τις προτάσεις του ο λαθροδήμαρχος τις έκανε,  αδιαφορώντας αν αυτό ισοδυναμεί με πρόσκληση: "Ελάτε εδω! Θα σας δώσουμε και σπίτια".

Μόνη λύση το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής!

"ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

Η Χρυσή Αυγή διακρίνει τους Έλληνες πολίτες από τους αλλοδαπούς υπηκόους νόμιμα διαμένοντες στην χώρα και φυσικά από τους λαθρομετανάστες εισβολείς (παράνομους ή παρανόμως νομιμοποιηθέντες). Οι λαθρομετανάστες εισβολείς αποτελούν ασύντακτο στρατό, που αποσυνθέτει την κοινωνική δομή και αλλοτριώνει την εθνική μας ταυτότητα. Επομένως οι λαθρομετανάστες, ως ξένο προς την ελληνική κοινωνία σώμα και ως παραβάτες της κείμενης νομοθεσίας, πρέπει άμεσα να απελαθούν:

- Άμεση σύλληψη και επαναπροώθηση όλων των λαθρομεταναστών στις χώρες προέλευσής τους. Μέχρι τον οριστικό επαναπατρισμό τους προβλέπεται η μεταφορά τους σε ειδικούς χώρους κράτησης μακράν των κατοικημένων τόπων της ελληνικής επικράτειας, όπου οι συνθήκες δεν θα ομοιάζουν με ξενοδοχείο 5 αστέρων.

- Το φαινόμενο της εσαεί κράτησης παρανομούντων σε πολυτελή κέντρα με κλιματισμό, δωρεάν γεύματα και ανέσεις που λείπουν από εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες πολίτες, είναι απαράδεκτο και θα διακοπεί πάραυτα.

- Ιδιώνυμο όποιο έγκλημα τελεί αλλοδαπός. Οι ποινές δεν θα εκτίονται σε φυλακές, αλλά σε ειδικούς χώρους κράτησης, όπου παράλληλα θα παράγεται έργο υπέρ του Δημοσίου.

- Πάταξη του παρανόμου εμπορίου των αλλοδαπών και αυστηρός φορολογικός έλεγχος στα εμβάσματα που αποστέλλουν στις χώρες τους οι λαθρομετανάστες. Να πάψει η τεράστια απώλεια εσόδων για το ελληνικό κράτος. Μηδενική ανοχή στα διεθνή κυκλώματα λαθρεμπορίας.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :