Φοβού τους ψοφοδεξιούς... Η Έλενα Κουντουρά διαφημίζει την Κωνσταντινούπολη ως "Ινσταμπούλ" παρέα με τον τούρκο πρέσβη


http://www.stoxos.gr

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, η κόρη του Ελληνόψυχου προέδρου των Βασιλοφρόνων της Β.Ε.Ο. μακαριστού Αλέξανδρου Κουντουρά, διαφημίζει δημοσίως την... Ιστανμπούλ, παρέα με τον Τούρκο πρέσβη εν Αθήναις, Κερίμ Ουράς!..
Πρόκειται για μία φωτογραφία που μόλις σήμερα Μεγάλη Τρίτη ήρθε στα χέρια του "Στόχου" και τραβήχτηκε πρίν 2 μήνες, στις 12 Φεβρουαρίου 2015, κατά την εθιμοτυπική συνάντηση της Έλενας με τον Μογγόλο πρέσβη, λίγες ημέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων της στο υπουργείο Τουρισμού...
Την εκπληκτική αυτή φωτογραφία που δημοσιεύει σήμερα ο «Στόχος» την είχαν αποκρύψει όλα τα ΜΜΕ όταν είχαν καλύψει την συνάντηση της κ. Κουντουρά με τον Κερίμ Ουράς, για να μην ανέβουν κι άλλο τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής. 

Μεταφέρουμε πόσο... ανώδυνα είχε καλύψει τότε το συμβάν το επίσημο «Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων»...

«Όταν η γειτονιά μας αναπτύσσεται είναι προς όφελος όλων» τόνισε η αναπληρωτής υπουργός Τουρισμού

Την πολύ καλή συνεργασία μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, στο πεδίο του τουρισμού, σημείωσε η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, με αφορμή την εθιμοτυπική συνάντηση, που είχε στο γραφείο της με τον πρέσβη της Τουρκίας στην Ελλάδα Κερίμ Ουράς.

«Όταν η γειτονιά μας αναπτύσσεται είναι προς όφελος όλων», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Ουράς συνεχάρη την κυρία Κουντουρά για την ανάληψη των καθηκόντων της και σημείωσε ότι προσβλέπει στην ενίσχυση της ήδη πολύ καλής συνεργασίας των δύο χωρών στον τομέα του τουρισμού.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :