Το καθεστώς προσπαθεί να εξοντώσει τους μοναδικούς υπερασπιστές του Έθνους με δίκες παρωδία και άδικες φυλακίσεις


Γράφει ο Οδυσσέας Πατεράκης.

Κι' έτσι λοιπόν :
Δικάζονται, κατηγορούμενοι ότι διέθεταν οπλοστάσιο με έξι χιλιάδες όπλα, τα οποία το ότι δεν ευρέθησαν δεν σημαίνει και ότι δεν υπάρχουν (προφανώς είχαν σκοπό να δημιουργήσουν αντάρτικο, αρχίζοντας από τους μπαρουτόμυλους της Δημητσάνας, για να λύσουν το πρόβλημα του ανεφοδιασμού τους σε σφαίρες).
Επίσης :
Θα πραγματοποιούσαν πραξικόπημα, κάνοντας μακιγιάζ στα πρόσωπά τους, ώστε να μοιάζουν με ανώτατους πολιτικούς και στρατιωτικούς υπαλλήλους, πείθοντας τον Παπούλια (παρόλον που δεν είχε πλέον, μετά τη συνταγματική αναθεώρηση, τέτοιο δικαίωμα), να υπογράψει "αναστολή ισχύος άρθρων του Συντάγματος".
Επίσης :
Κατάφεραν να προβλέπουν ότι "αντιφασίστες" θα επιτίθοντο σε οπαδούς τους ώστε να συντονίζουν αντεπιθέσεις ανά την Επικράτεια, από τον Έβρο μέχρι την Γαύδο, ή προγραμμάτιζαν επιθέσεις, που, παρά το ότι φαινομενικά ήσαν τυχαίες, στην πραγματικότητα, μπορούσαν να τις προβλέψουν, διότι (ως σατανιστές) διέθεταν μαντικές ικανότητες, λόγω της σχέσης τους με μεταφυσικές δυνάμεις, μέσω των οποίων, προέβλεπαν το μέλλον.
Κι' όλα αυτά, στοιχειοθετούνται νομικώς, απλά και μόνον, διότι :
Είναι Ναζιστές...

Υ.Γ. Θοδωρή Τσέλα:  Από την χθεσινή εκπομπή του Πρετεντέρη, από το άτακτο φευγιό ενός δικηγόρου, από τον πανικό του Τατσόπουλου και των άλλων αθλίων, καταλάβατε φαντάζομαι, και οι πιο δύσπιστοι, την δικαστική σκευωρία που έχει στήσει το καθεστώς εις βάρος της Χρυσής Αυγής, με σκοπό να ταλαιπωρήσει οικονομικά, ηθικά, σωματικά αθώους ανθρώπους, διώκοντας τις ιδέες τους και κανένα απολύτως έγκλημα! Το φιάσκο της εκπομπής που άλλα ήθελε να βγάλει και άλλα της βγήκαν, είναι μνημειώδες! Νομικό ενδιαφέρον από την δίκη, κανένα... Μόνο πολιτικό ξεμπρόστιασμα στους σκευωρούς θα υπάρξει... Αμ την πατήσατε ανόητοι...! Ξύδι...!

Υ.Γ.2: Κουράγιο διωκόμενα αδέρφια μας...Όσο χρειαστεί, κουράγιο...! Η σκευωρία έχει καταρρεύσει ήδη... Τώρα αρχίζει η αποκαθήλωση του ψεύδους τους και του σάπιου καθεστώτος. Και μετά θα αρχίσει η μεγάλη ανοικοδόμηση, όπου με μπροστάρη τον Αρχηγό, τούτος ο εξαπατημένος λαός, θα οδηγηθεί στην Νίκη!
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :