Ελληνική Νεολαία... Εσένα τρέμουνhttps://xapyrgos.wordpress.com

Ελληνική νεολαία, είσαι αυτή η οποία ασελγεί πάνω σου απροκάλυπτα το μαρξιστικό κατεστημένο. Είσαι αυτή που σου πούλησαν «προοδευτικά» ιδεολογήματα, με αντίτιμο την κοινωνική αποδοχή. Είσαι αυτή η οποία υπέμεινες την κακοποίηση της παιδείας, μαθαίνοντας για «συνωστισμούς» και «κοινωνικές» επαναστάσεις. Είσαι ακόμη αυτή, πάνω στην οποία, πειραματίζονταν πολιτικά ανδρείκελα και αμπελοφιλόσοφοι.

Μα είσαι και αυτή όμως, που έχεις την τύχη να είσαι παρούσα στις ραγδαίες πολιτικές και κοινωνικές αλλαγές που σηματοδοτεί το Εθνικιστικό Λαϊκό Κίνημα. Έχεις την Τιμή να λάβεις μια θέση μάχης στις τάξεις της Χρυσής Αυγής. Καλείσαι δε να συμμετάσχεις σε ένα άνισο ιδεολογικό και πολιτικό πόλεμο που όμοιος του δεν έχει συμβεί στην πρόσφατη ελληνική ιστορία. Σε ένα πόλεμο Ασυμβίβαστο και πάνω απ΄όλα Αγνό ενάντια σε αυτούς που κατέτρωγαν τη σάρκα σου. Καλείσαι να συστρατευθείς στις φάλαγγες των Εθνικιστών για ένα και μόνο λόγο: Διότι αποτελείς την αυγή μιας νέας εποχής για την Πατρίδα μας. Είσαι η φωτιά που όταν φουντώσει, θα κατακαύσει την σαπίλα μιας χρεωκοπημένης ηθικώς, κοινωνίας. Και η Ιστορία, να ‘σαι σίγουρη, θα σε τοποθετήσει στις πιο λαμπρές σελίδες της.

Η Νεολαία είναι η Αυγή του Έθνους, είναι η αρχή μιας νέας τάξης. Είναι άσπιλη και αμόλυντη και ως εκ τούτου, αποτελεί τον τρόμο του ανθελληνικού συστήματος. Τρέμουν στην ιδέα, οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης και οι εγχώριοι εφιάλτες την επερχόμενη νεανική ορμή. Η φωτιά που ανάβει στις ψυχές τους ο αγώνας των Ελλήνων Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής θεριεύει μέρα με τη μέρα και τρομοκρατούνται στην ιδέα ότι ένα πρωί η νεολαία δεν θα αποτελεί κτήμα τους και θα εναντιωθεί με απαράμιλλο σθένος στις προδοσίες τους. Από τη νηπιακή ηλικία μέχρι την εφηβεία, το κατεστημένο βλέπει μια εν δυνάμει στρατιά Ελλήνων Αγωνιστών. Γι’ αυτό και με τόσο πείσμα προσπαθούν να καταστήσουν γενίτσαρους τους Έλληνες νέους. Οι πολιτικοί λακέδες όμως αποτυγχάνουν.

Η Ελληνική νεολαία ολοένα και πυκνώνει τις γραμμές Αντίστασης της Χρυσής Αυγής. Σε κάθε σχολείο, σε κάθε γειτονιά, υπάρχουν πλέον σκεπτόμενοι νέοι, στρατιώτες της Εθνο-κοινωνικής Ιδέας. Σε κάθε σχολείο υπάρχουν ελληνικές ψυχές που ορθώνουν το ανάστημα τους σε «συνωστισμούς». Νέοι και νέες, σε αρκετά μικρή ηλικία διαμορφώνουν σκέψη και διατυπώνουν λόγο, ικανό να αποδομήσει κάθε αισχρό τεχνητό αντεθνικό επιχείρημα. Και αυτό είναι αρκετά ευχάριστο και ελπιδοφόρο. Η Χρυσή Αυγή είναι ο μοναδικός πολιτικός φορέας που συγκεντρώνει στις τάξεις της τόσους νέους. Διότι η συνείδηση των νέων παραμένει ελεύθερη, μακρυά από νοοτροπίες ρουσφετιού και βολέματος.

Η Χρυσή Αυγή, ως Γνήσιο Λαικό Κίνημα, κερδίζει μια σημαντική μάχη: Ένα μεγάλο τμήμα της νεολαίας, αποποιούμενο κοσμοπολίτικες- οικουμενιστικές αλλά και διεθνιστικές αντιλήψεις, τοποθετεί στην ύπατη βαθμίδα των Αξιών του την υπεράσπιση της Εθνικής Ιδεολογίας.

Ε.Κ.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :