Ηχηρή απάντηση στους προβοκάτορες! «Το Άγιο Φως θα έρθει και φέτος στην Ελλάδα» λέει το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων


Τη διαβεβαίωση, ότι το Άγιο Φως θα ταξιδέψει και φέτος στην Ελλάδα, έδωσε το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, με αφορμή το αίτημα που διατύπωσε η Ένωση Άθεων να καταργηθεί η αεροπορική μεταφορά για "οικονομικούς" λόγους.

«Στους ισχυρισμούς της Ένωσης Άθεων, ότι πρέπει να καταργηθεί η μεταφορά του Αγίου Φωτός από τα Ιεροσόλυμα στην Αθήνα και ολόκληρη την Ελλάδα, έχω να δηλώσω ότι η θέση τους αυτή έρχεται να επισφραγίσει το γεγονός, ότι μόνο οι άνθρωποι του σκότους φοβούνται το Φως και τους διαβεβαιώνω ότι, παρά την αντίθεσή τους, το Άγιο Φως θα έρθει και φέτος στην πατρίδα μας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος Τύπου του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων Γιώργος Βασιλείου.

Η Ένωση Άθεων είχε χαρακτηρίσει «μη απαραίτητη πολυτέλεια» την αεροπορική μεταφορά του Αγίου Φωτός σε επιστολή της, ενώ είχε ζητήσει τα αρμόδια υπουργεία την «κατάργηση της μεταφοράς και διανομής του υποτιθέμενου "Αγίου φωτός", με έξοδα του Ελληνικού Κράτους».

Όταν υπάρχουν άνθρωποι τόσο πωρωμένοι σκοταδιστές, με παρωπίδες, που πιστεύουν πως πρεσβεύουν το "καλό" έχοντας μία θέση, πως εκατομμύρια ανθρώπων πέφτουν θύματα ομαδικής παράκρουσης, ε, αξίζουν τον οίκτο και τη συμπόνοια μας!

Ας μαζέψουμε όλες τις άλλες δαπάνες "σύντροφοι" και ας αφήσουμε τα ιερά και τα όσια στην θέση τους...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :