Τρέμει ο Λαπαβίτσας για το μνημόνιο των Συριζαίων! Εσείς;


Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

Βρε άμα φοβούνται τα στελέχη του Σύριζα για το αν θα είναι έντιμος ο συμβιβασμός ή όχι, σκεφτείτε τι πρέπει να κάνουμε όλοι εμείς... Αρχίστε να πιάνετε βουνοκορφές... Το "πρώτη-φορά-αριστερό-μνημόνιο" είναι γεγονός...!

«Πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα έρθει. Τώρα έχουμε εικασίες και υποθέσεις. Αύριο στο υπουργικό συμβούλιο θα μάθουμε κάποιες πλευρές του, δεν θα μαθευτούν όλα αύριο. Αναγνωρίζω ότι αυτή την στιγμή βρισκόμαστε σε μια πολύ δύσκολη θέση. Η υλοποίηση του προγράμματος μας αργεί, έχουμε μεταθέσεις. Είναι ξεκάθαρο αυτό που συμβαίνει. Αν δεν υπάρχει έντιμος συμβιβασμός, θα πρέπει να εξετάσουμε όλες τις επιλογές μας. Έχω μεγάλες ανησυχίες και εγώ και πολλοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αν θα είναι έντιμος ο συμβιβασμός. Πως θα γίνει έντιμος συμβιβασμός όταν οι εταίροι, σου βάζουν το μαχαίρι στο λαιμό και σου σφίγγουν την θηλιά;» είπε μεταξύ άλλων ο κ.Λαπαβίτσας.

Θες απάντηση Λαπαβίτσα; Να ΜΗΝ αφήσετε να σας βάλουν θηλιά στον λαιμό σας γιατί έτσι βάζετε θηλιά στον λαό και την χώρα! Είχατε ένα πρόγραμμα! Εφαρμόσετε το πρόγραμμα σας όπως ακριβώς τα είπατε στο λαό, (αλλά ποτέ δεν τα πιστέψατε) για να του υφαρπάξετε την ψήφο.

Όλα τα άλλα είναι ότι ναναι...

Υ.Γ. Ο Αλέξης Τσίπρας - και ο ΣΥΡΙΖΑ κατ’ επέκταση - ανέλαβε τα ηνία της χώρας με σκοπό να μην εφαρμόσει περαιτέρω μνημονιακές πολιτικές και φυσικά να υλοποιήσει τις προεκλογικές του εξαγγελίες. Δυστυχώς όμως για τον λαό:

1. Ο ΣΥΡΙΖΑ είπε πως καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ. Το έκανε; Όχι.
2. Ο ΣΥΡΙΖΑ είπε πως θα επαναφέρει το αφορολόγητο για τους ελεύθερους επαγγελματίες στα 10.000 ευρώ. Το έκανε; Όχι.
3. Ο ΣΥΡΙΖΑ είπε πως θα αυξήσει μισθούς και συντάξεις. Τα έκανε; Όχι.
4. Ο ΣΥΡΙΖΑ είπε πως δεν θα προχωρήσει σε ιδιωτικοποιήσεις ή μακροχρόνιες παραχωρήσεις σε ιδιώτες. Το έκανε; Όχι. Στη λίστα μεταρρυθμίσεων Βαρουφάκη περιλαμβάνονται και ιδιωτικοποιήσεις και μακροχρόνιες παραχωρήσεις.
5. Ο ΣΥΡΙΖΑ καλούσε τους πολίτες να μην πληρώνουν τα δυσβάσταχτα οικονομικά μέτρα και μάλιστα συμμετείχε και στο «Κίνημα Δεν Πληρώνω». Σήμερα καλεί τους πολίτες να πληρώσουν προτάσσοντας το "πατριωτικό καθήκον" των πολιτών.
6. Ο ΣΥΡΙΖΑ έλεγε πως θα μειώσει τους φορολογικούς συντελεστές στις εταιρείες αλλά και στους ελεύθερους επαγγελματίες ώστε να τονωθεί η πραγματική οικονομία; Το έκανε; Όχι.
7. Ο ΣΥΡΙΖΑ έλεγε πως θα μειώσει τα τέλη κυκλοφορίας; Το έκανε; Όχι.
8. Ο ΣΥΡΙΖΑ έλεγε πως θα μειώσει τους λογαριασμούς των ΔΕΚΟ; Το έκανε; Όχι.
Kαι πολλά πολλά άλλα που τα έχουμε πει κατά καιρούς και θα τα λέμε και συνέχεια.
Αντιθέτως, τι κάνει; Γεμίζει την χώρα με δυστυχία και λαθρομετανάστες... 

Καταλάβατε γιατί ανησυχεί και ο Λαπαβίτσας; Γιατί σε αυτή την κυβέρνηση - όπως δυστυχώς και στην προηγούμενη - δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόγραμμα σωτηρίας της χώρας...
Υπάρχει μόνο ΜΝΗΜΟΝΙΟ!
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :