46χρονος επιχείρησε να πνίξει 3 κουταβάκια στην λίμνη! Έπεσε βαρύς ο πέλεκυς της δικαιοσύνης για να στρώσει χαρακτήρα!Βαρύς ο πέλεκυς της δικαιοσύνης  έπεσε ανήμερα της Μ. Πέμπτης σε έναν 46χρονο που προσπάθησε να πνίξει τρία κουτάβια στη λίμνη Τυχερού στον Έβρο, με αποτέλεσμα να βρει το θάνατο ένα από αυτά και τα υπόλοιπα, ευτυχώς, να σωθούν από περαστικούς.

Αν και ο αδίστακτος δράστης δεν παρευρέθηκε στη δίκη του, στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αλεξανδρούπολης, ούτε εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο του, το δικαστήριο τον καταδίκασε ερήμην σε ποινή φυλάκισης 24 μηνών με αναστολή και χρηματική ποινή ύψους 9.000 ευρώ.

Αυτά τα χρήματα δεν θα είναι τα μόνα που θα πρέπει να πληρώσει ο κατηγορούμενος, καθώς παράλληλα από το αστυνομικό τμήμα Τυχερού του είχε επιβληθεί διοικητικό πρόστιμο ύψους 90.000 ευρώ, το οποίο αντιστοιχεί σύμφωνα με τη νομοθεσία σε 30.000 ευρώ για κάθε ένα από τα κουτάβια.

Περαστικά του τώρα και είμαστε σίγουροι πως την επόμενη φορά που θα πάει να το παίξει "φονιάς" ψυχών, θα το σκεφτεί πολύ πολύ καλά...  
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :