Κακά μαντάτα Χριστιανοί! Η Κένυα διώχνει 400.000 Σομαλούς πρόσφυγες... Σιγά το νούμερο, "όλοι οι καλοί χωράνε". Θα τους μαζέψει εδώ και αυτούς η κ. Τασία...


Όλοι στέλνουν τους (λαθρο)μετανάστες στην χώρα τους, και μόνο εμείς επιμένουμε να ανεχόμαστε την διαστροφή της αρμόδιας υπουργού (λαθρο)μετανάστευσης, που επιμένει να συγκρίνει τους Έλληνες με όσους πηδούν την μάντρα της χώρας εισβάλλοντας.

 Ο αναπληρωτής Πρόεδρος της Κένυας, Γουίλιαμ Ρούτο, ανακοίνωσε ότι η κυβέρνηση της Κένυας έδωσε στον ΟΗΕ διορία τριών μηνών να κλείσει τους καταυλισμούς Σομαλών προσφύγων που βρίσκονται στο έδαφός της και οι 400.000 Σομαλοί μουσουλμάνοι να επιστρέψουν πίσω στη χώρα τους.

Η κυβέρνηση της Κένυας λέει ότι ο προσφυγικός καταλυσμός Ντανταάμπ στην ανατολική Κένυα έχει γίνει κέντρο στρατολόγησης των τζιχαντιστών τη Αλ Σεμπάμπ, δηλαδή της Αλ Κάιντα, που προκάλεσαν το μακελειό στο πανεπιστήμιο της Γκαρίσα (Garissa College University) με 148 χριστιανούς φοιτητές να πέφτουν νεκροί από τις σφαίρες των τζιχαντιστών.

Ο Γουίλιαμ Ρούτο είπε το Σάββατο ότι η Κένυα πρέπει να ασφαλιστεί πάση θυσία.

Και η Ελλάδα κύριε;
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :