Μαύρος καπνός από την Ελληνική αποστολή που φέρνει ένα "ΟΧΙ" στις ελληνικές μεταρρυθμίσεις


"Νύχτα μπαίνουν, νύχτα βγαίνουν τι έχουν τα έρμα και ψοφάν;"Λέει μια παροιμία που λένε στο χωριό...
Κάτι ανάλογο συμβαίνει κι εδώ. Συναντήσεις, "θετικό κλίμα" και φως πουθενά ενώ μπαίνουμε στην τελική ευθεία. Βεβαίως, και άλλες φορές στην κόψη του ξυραφιού, βρισκόταν η λύση, όπου λύση μνημόνιο και ας μην ξεχνάμε πως η συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου βρίσκεται ήδη αναρτημένη στο site του EFSF.

Μαύρη επιστροφής παίρνει η αποστολή της Ελλάδας στο Brussels Group καθώς οι συνομιλίες ολοκληρώθηκαν, ωστόσο οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι δεν υπάρχει συμφωνία στη λίστα των μέτρων.

Το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters επικαλείται αξιωματούχος από την κυβερνητική πλευρά και σημειώνει πως οι Έλληνες φεύγουν χωρίς συμφωνία και οι συζητήσεις με το Brussels Group μπορεί να συνεχιστούν την επόμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με το Reuters πηγή κοντά στις συνομιλίες, είπε ότι η διακοπή των διαπραγματεύσεων δεν είναι ένα σημάδι της ρήξης, αλλά μια ένδειξη ότι οι συζητήσεις προχωρούν με αργούς ρυθμούς.

Ανάλογη είναι και η δήλωση από πλευράς Κομισιόν, ότι οι συζητήσεις ολοκληρώθηκαν χωρίς συμφωνία.

Από την Αθήνα αναχωρούν στο μεταξύ αύριο Τετάρτη τα τεχνικά κλιμάκια των ΕΕ, ΕΚΤ, ΔΝΤ λόγω του καθολικού Πάσχα. Σύμφωνα με πληροφορίες το χρονοδιάγραμμά τους είναι να επιστρέψουν την Μεγάλη Τρίτη στην Αθήνα.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :