Εμείς πνιγόμαστε στην ανεργία και η Γερμανία την καταπολεμά με το χρήμα μας! Σε ποσοστά ρεκόρ βυθίστηκε η ανεργία στην Γερμανία


Ο αριθμός των ανέργων στη Γερμανία μειώθηκε τον Μάρτιο κατά 15.000
Το ποσοστό ανεργίας της Γερμανίας μειώθηκε τον Μάρτιο στο 6,4% από 6,5% τον περασμένο μήνα, που αποτελεί νέο χαμηλό επίπεδο - ρεκόρ, ενώ το ποσοστό ανεργίας της Ιταλίας αυξήθηκε τον Φεβρουάριο στο 12,7% από 12,6% τον προηγούμενο μήνα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Financial Times. Για την Ελλάδα ότι ποσοστό και να δώσουμε το ίδιο θα είναι αφού κανένα απολύτως νούμερο δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια ενώ το επίσημο ποσοστό ανέρχεται στο 26% χωρίς τους μακροχρόνια άνεργους, τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους στρατιώτες, οι οποίοι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο τελικό ποσοστό.

Ο αριθμός των ανέργων στη Γερμανία μειώθηκε τον Μάρτιο κατά 15.000, υπερβαίνοντας την πρόβλεψη των οικονομολόγων για μείωση κατά 12.000.

Ο συνολικός αριθμός των ανέργων τον ίδιο μήνα ανήλθε σε 2,8 εκατομμύρια από 2,81 εκατομμύρια τον Φεβρουάριο.
Οι λιανικές πωλήσεις στη Γερμανία αυξήθηκαν 3,6% τον Φεβρουάριο σε ετήσια βάση, καθώς η μείωση των τιμών και η πολύ χαμηλή ανεργία διατηρούν ζωηρή την οικονομική δραστηριότητα, σύμφωνα με στοιχεία της Ομοσπονδιακής Στατιστικής Υπηρεσίας.

Καταλάβατε τώρα γιατί τα καραβάνια των ξεριζωμένων μεταναστών καταλήγει στην Γερμανία; 
Μια Ελλάδα που πεθαίνει με την νεολαία της - και όχι μόνο - να καταλήγουν μισθοφόροι σε μια ξένη χώρα που με το χρήμα που εισπράττει από τόκους χρηματοδοτεί τις νέες θέσεις εργασίας...Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :