Πρώτη φορά Αριστερά διόδια και αν δεν τα πληρώνουμε, η Βαλαβάνη του "δεν πληρώνω" θα μας στέλνει τον Εισαγγελέα...


Με συνοπτικές διαδικασίες, χωρίς κορδέλες, φανφάρες και ταρατατζούμ - καραδοκεί και ο Παπαδημούλης που είναι κατά όλων αυτών των διαδικασιών αλλά μάλλον υπέρ των διοδίων πλέον, αφού είναι κυβέρνηση - εξαιτίας των μεγάλων καθυστερήσεων στην ολοκλήρωση του έργου, θα δοθεί επιτέλους στην κυκλοφορία το νέο τμήμα Ραχών - Στυλίδας στο Μαλιακό κόλπο.

Όπως αιφνιδίως ανακοινώθηκε σήμερα από την κοινοπραξία Κεντρική Οδό, τη Δευτέρα πρόκειται να ανοίξει το ρεύμα προς Αθήνα και μέχρι το τέλος της εβδομάδας το ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.
Η λειτουργία του νέου τμήματος θα συνοδευτεί από τη λειτουργία ενός νέου μετωπικού σταθμού διοδίων στη θέση Μαυρομαντήλα (ενδεικτικά, 1,75 ευρώ για τα ΙΧ) και δύο πλευρικών, στην Αγία Μαρίνα και τη Στυλίδα (Καραβόμυλος).

Το τμήμα Ραχών- Στυλίδας είχε ολοκληρωθεί από τον περασμένο Σεπτέμβριο, αλλά για άγνωστο λόγο δεν είχε μέχρι τώρα παραδοθεί. Το τμήμα ανακατασκευάστηκε με έξοδα του Δημοσίου και παραδόθηκε στην κοινοπραξία Κεντρική Οδό, η οποία και θα το διαχειρίζεται για τη χρηματοδότηση της κατασκευής και συντήρησης του Ε65 (ό,τι απέμεινε από τον αρχικό σχεδιασμό).

Και το πληρώσαμε υπερκοστολογημένο το έργο και θα συντηρούμε δρόμο και κοινοπραξία... Λογικό κ. αρμόδιε Υπουργέ της πρώτης φοράς αριστερά; 
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :