Το κράτος ενάντια στο Έθνος και η κρίση της παγκοσμιοποίησης.


Γράφει η Πέννυ Κιοσσέ.

Μια είναι η τιμωρία σε όσους προδίδουν την Ελλάδα, η ΓΝΩΣΗ. Και όπως έχει πει ο Βάρναλης, μην επιτρέψετε να σας μετατρέψουν σε δειλούς, μοιραίους και άβουλους αντάμα.

Θα πρέπει να κατανοήσουμε πως η Ελλάδα, ο Ελληνισμός και όλη η παραγωγή της διανόησης της ήταν και είναι το αγκάθι του συστήματος ή μάλλον του υπέρ συστήματος. Όλα δείχνουν πως αυτή η θεία χώρα βρίσκεται σε μια εθνοκτονία εν εξελίξει.

Η χώρα μας βουλιάζει εσκεμμένα στην καταστροφή κι επειδή η έκβαση ενός αποτελέσματος ή μιας κατάστασης κρίνεται πάντα από ότι έχει προηγηθεί, μπορούμε να πούμε με σιγουριά, πως όλοι όσοι είναι υπεύθυνοι για το ξεπούλημα της Πατρίδας μας είχαν ήδη αποφασίσει την προδοσία της Ελλάδας, γι’αυτό άλλωστε βοηθήθηκαν να γίνουν πρωθυπουργοί και υπουργοί οικονομικών οι υπάλληλοι των χρηματοπιστωτικών καταστημάτων.

Οι Έλληνες δεν θα ησυχάσουν εάν όλοι αυτοί δεν δικαστούν για εσχάτη προδοσία, όλοι αυτοί οι ληστοσυμμορίτες. Είναι ζήτημα τιμής πλέον. Η Ελλάδα θα μπορούσε να ζει αξιοποιώντας την προϊστορία και την ιστορία της και αν μιλήσουμε για το υπέδαφός της τότε ο Έλληνας θα εργαζόταν από χόμπι.

Αντιθέτως η χώρα μας έχει γίνει προτεκτοράτο, κάτι που επιβεβαιώνουν και οι δηλώσεις του επικεφαλής του γερμανικού ινστιτούτου παγκόσμιας οικονομίας Τόμας Στραουμπχάαρ.

Η παγκοσμιοποίηση με την κρίση της, έδειξε στους λαούς της Ευρώπης ότι η μόνη πραγματικότητα εξακολουθεί να είναι το έθνος-κράτος. Κανένας άλλος μηχανισμός δεν βρέθηκε την ώρα της οικονομικής κρίσης να στηρίξει τους πολίτες, που πλήττονται κυριολεκτικά, εκτός από το έθνος-κράτος. Δυστυχώς όμως στην περίπτωσή της χώρας μας η κρίση δεν έφερε τα ίδια αποτελέσματα, δεν ενισχύθηκε η εθνική αρχή. Η κρίση οδηγεί σε μια ολοκλήρωση της παγκοσμιοποίησης και το κράτος το Ελληνικό δείχνει να συμβαδίζει με μια εθνοκτόνο πολιτική, όπως το βιώνει καθημερινά ο καθένας, μέσα από τα ΜΜΕ, την παιδεία, την εξωτερική πολιτική κτλ.

Στην Ελλάδα σήμερα επικρατεί η προφορική χειραγώγηση και η εξαπάτηση της αλήθειας. Η διείσδυση των αντεθνικών και ανθελληνικών δυνάμεων στο κράτος μας, έχουν στραφεί ενάντια στο Έθνος μας. Και όπως είπε ο Δραγούμης "Αν το κράτος είναι ενάντια στο έθνος, πρέπει αναγκαστικά ή να αλλάξει μορφή ή να χαθεί.Το κράτος, που εμποδίζει τη φυσιολογία του έθνους, είναι περιττό και βλαβερό."

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα είναι αυτό που θα συμβάλλει στην ολοκλήρωση ενός Εθνικού κράτους, μακριά από τον ασφυκτικό κλοιό της ξενοκρατίας η Ελλάδα θα ξαναγίνει κράτος ελεύθερο και κυρίαρχο.

Εμείς οι Χρυσαυγίτες θα ξεκλειδώσουμε τη θύρα του Άδη, για να επιστρέψει στο φως η Περσεφόνη.


- See more at: http://www.xathess.gr/index.php/enimerosi/view/2810#sthash.HEGWr1vz.IH5AG9dl.dpuf
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :