Συριζαίοι Βουλευτές: Τσίπρα, έκανες το εφέ σου, φέρε τώρα πίσω τα κυβερνητικά αυτοκίνητα και τους αστυνομικούς να τους στέλνουμε στην λαϊκή και να μας κουβαλούν τις τσάντες


Μόνον Αριστερά δε θυμίζουν αυτές οι εκκλήσεις! Αυτοί που καταδίκαζαν την αγορά και την συντήρηση των ακριβών BMW τώρα τις θέλουν πίσω; Όσον αφορά τη φρούρηση τους, τι τους χρειάζονται αφού έχουν το 80% της κοινωνίας δίπλα τους; Ή με όσα έρθουν θα την χάσουν και θα χρειάζονται την φύλαξη των αστυνομικών;

Τις διαμαρτυρίες των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ άκουσε κατά την αποψινή συνεδρίαση της ΚΟ η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου. Στην συνεδρίαση την οποία συγκάλεσε η ίδια προκειμένου να συζητηθούν κοινοβουλευτικά ζητήματα, οι βουλευτές εξέφρασαν σύμφωνα με πληροφορίες την δυσαρέσκειά τους για την μείωση του βουλευτικού στόλου που έχει ανακοινώσει ο πρωθυπουργός. 

 Κάποιοι από αυτούς υποστήριξαν πως δεν έχουν δικό τους όχημα και πως δεν έχουν την δυνατότητα να αγοράσουν (θυμίζουμε πως κάθε Βουλευτής μας κοστίζει 15.000 ευρώ μηνιαίως!!!) ενώ εξέφρασαν τον προβληματισμό τους για τις μετακινήσεις στις εκλογικές περιφέρειες που είναι μακριά από την Αθήνα. 

"Το βουλευτικό αυτοκίνητο είναι εργαλείο δουλειάς" υποστήριξαν μερικοί από αυτούς οι οποίοι ζήτησαν από την Ζωή Κωνσταντοπούλου να μην προβεί σε οριζόντιες καταργήσεις του προνομίου. Η Πρόεδρος της Βουλής δεσμεύτηκε ότι θα βρει λύση και ανέφερε πως προσανατολίζεται στο να γίνει κλήρωση μεταξύ των αδιάθετων αυτοκινήτων προκειμένου να καλυφθούν όλες οι ανάγκες. 

 Διαμαρτυρίες όμως υπήρξαν και για την απόφαση του υπουργού Δημόσιας Τάξης Γιάννη Πανούση να αφαιρέσει τον έναν από τους δύο αστυνομικούς της φρουράς των βουλευτών. Αρκετοί ήταν εκείνοι που έθεσαν θέμα ασφάλειας και θεώρησαν πως ένας αστυνομικός δεν επαρκεί μια και υπάρχουν τα υποχρεωτικά ρεπό.

Έχουμε να κάνουμε μια πρόταση προς την Ζωή Κωνσταντοπούλου! Αφού μπορούν οι Χρυσαυγίτες βουλευτές χωρίς προνόμια, χωρίς χρηματοδότηση κόμματος, χωρίς αστυνομική συνοδεία - παρά την στοχοποίηση τους, μπορούν όλοι!

Μετά, ας πουλήσουν τις BMW τις Μercedes και τα Audi να κάνουν καμιά παροχή προς τον λαό που υποφέρει και με ότι μείνει ας αγοράσουν κάμποσα σκούτερ (μεταχειρισμένα) των 150 κυβικών. Όποιος βουλευτής δεν έχει μέσο να μετακινείται να μπορεί να παίρνει ένα σκούτερ να κάνει τη δουλειά του. Δεν κολλάει στην κίνηση, καταναλώνει ελάχιστη βενζίνη, παρκάρει οπουδήποτε, μια χαρά θα τους βολέψει. Κι όταν βρέχει με το μετρό, τον προαστιακό και τα λεωφορεία! Ας ξαναγνωριστούμε, δεν είναι κακό!

Για τους βουλευτές της επαρχίας, υπάρχει το γνωστό σε όλους μας ΚΤΕΛ. Εξαιρετικά αξιόπιστα και πολύ λογικές τιμές. Με τους παραπάνω τρόπους λύνεται το θέμα της μετακίνησης των βουλευτών και ταυτόχρονα ο Σύριζα διατηρεί το φιλολαϊκό προφίλ του. 2 σε 1!
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :