Θαύμα Χριστιανοί! Η Limperation υμνεί τον Mr Tsipras και τον Iglesias που θα συνεχίσουν την πολιτική των μνημονίων ΧΩΡΙΣ να ενοχλήσουν τα αφεντικά με "μονομερείς ενέργειες". Γιατί αυτή είναι η Αριστερά...Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

Με τίτλο "η επέλαση του χιονιά" εεεεε συγγνώμη, "των αριστερών κομμάτων στον ευρωπαϊκό Νότο" και τον Αλέξη Τσίπρα και τον Ιγκλέσιας, όχι τον Enrique, όχι τον Julio, αλλά τον Πάμπλο, κυκλοφορεί στο πρωτοσέλιδό της η "Liberation".

Το άρθρο που φιλοξενείται στην εφημερίδα, μιλά για το ενδεχόμενο ΣΥΡΙΖΑ και Podemos, να αναδειχθούν σε κυρίαρχες δυνάμεις στην πολιτική σκηνή των δύο χωρών, κάτι που φαίνεται ιδιαίτερα πιθανό - σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα - με τα μέχρι στιγμής δεδομένα.

Στο κείμενο επισημαίνεται ότι μια τέτοια εξέλιξη, ανησυχεί Βρυξέλλες και Βερολίνο, τονίζοντας όμως παράλληλα, πως τα δύο κόμματα έχουν περάσει διαδικασία βίαιης ωρίμανσης, ξεκαθαρίζοντας πως πλέον δεν επιθυμούν έξοδο από την ευρωζώνη, ενώ δεν σκοπεύουν να προχωρήσουν σε μονομερείς ενέργειες μετά την εκλογή τους.

Ποια είναι η αλήθεια που κρύβεται στις λέξεις του κειμένου, πίσω από τον Alexis και τον Ιγκλέσιας και την ξαναζεσταμένη σούπα της Αριστεράς, όπου σε όσα κράτη είχαν την ατυχία να την υποστούν, καταδυνάστευσε και ταλαιπώρησε τον λαό μέχρι να συμβεί η οριστική της εξόντωση τον Δεκέμβριο του 1991, όταν η ΕΣΣΔ διασπάστηκε; 

Πως αναζητούν άλλοθι για την σχέδιά τους που δεν είναι άλλα από το να συνεχίσουν την ίδια πολιτική. Θέλουν όμως και να μπορούν να πουν πως "να, εμείς που στηρίζουμε τον λαό κλπ, δεν θέλουμε μνημόνια κλπ αλλά μας πιέζουν οι κακοί. Και αν φύγουμε από την ευρωζώνη ή κάνουμε μονομερείς ενέργειες, αύριο δεν θα έχουμε φάρμακα, τρόφιμα, καύσιμα και άλλα πολλά καλά και ενδιαφέροντα, που τα έχουμε ακούσει δεκάδες φορές και το αποτέλεσμα είναι πάντα το ίδιο! Πείνα για τον λαό, φτώχεια για όλους, πλούτο για τους λίγους". 

Εαν ζητάμε να αλλάξουν απλά τα πρόσωπα αλλά να συνεχίσει η ίδια πολιτική, ξέρετε...
Εαν ζητάμε να αλλάξει άρδην όλη η απελπιστική πολιτική κατάσταση, τότε στην επιλογή ευρώ ή ευρωζώνη εμείς στην Χρυσή Αυγή επιμένουμε ΕΛΛΑΔΑ! Εσείς;

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - Η ΜΟΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΙΣΧΥΡΗ, ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ..
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :